Ultima actualizare: ieri, 19:28

Locale

Eroul care și-a donat o parte din ficat, arestat. Sentința dată astăzi

Eroul tășnădean Romeo Kulcsar, cel care și-a donat o parte din ficat pentru a salva viața unei tinere, a fost arestat preventiv pentru jaf armat. Sentința a fost dată în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 30 martie.

Romeo Kulcsar și alți doi tineri, unul din Constanța iar altul din Satu Mare sunt cercetați pentru jaf armat comis la un magazin de bijuterii din municipiul Zalău. Cei trei au fost prinși în noaptea de 29 spre 29 martie, când încercau să fugă din țară, iar astăzi au fost arestați.

,,Cod procedură penală admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău în dosarul penal nr. 450/P/2019 în care a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de inculpații: 1 Kulcsar Romeo Nicolae, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. de art. 233 alin. 1 rap. la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal 2. Crăciun Marian Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. de art. 233 alin. 1 rap. la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal și 3. Gal Raul Mihai, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în calitate de complice, faptă prev. de art. 48, alin. 1 Cod penal raportat la art. 233 alin. 1 ?i la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal. Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaților Kulcsar Romeo Nicolae, Crăciun Marian Constantin și Gal Raul Mihai, pe o durată de 30 de zile, de la data de 30.03.2019 şi până la data de 28.04.2019 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor.

Filmul evenimentelor:

În data de 19 martie, în jurul orei 17.32 a avut loc un jaf armat in centrul Zalaului la o bijuterie. Doua persoane necunoscute inarmate cu un pistol au intrat in bijuterie si au dat atacul. Unul dintre hoti a imobilizat-o pe angajata cu capul spre perete, iar celalalt a inceput sa fure bijuteriile. Totul a durat foarte putin timp avand in vedere ca firma de paza a ajuns dupa cateva minute la fata locului. Hoții au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri.

Autorii jafului de la bijuteria din centrul Zalăului au fost prinși în noaptea de 28 spre 29 martie. Politiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari intr-un dosar penal, privind infractiunea de talharie calificata, fapta comisa in dupa-amiaza zilei de 19 martie 2019, la o bijuterie, din municipiul Zalău.

In urma activitatilor complexe desfasurate de politisti, au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 si 26 de ani din județele Satu Mare și Constanta. Cei trei infractori au fost interceptați in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei.

 

 

2 comentarii

  1. Osanu Răspunde

    Fain fecior.

  2. Bom bom Răspunde

    Fain exemplu. Mai e si cetatean de onoare in Santau. Rusineeeee ! Niste gunoaie de oameni,mai ales curva aia tatuat si priscenat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.