Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Consilier PNL sancționat de către un consilier ALDE. A încălcat legea!

Consilierul județean PNL Adrian Cozma este acuzat de către consilierul local ALDE Mihai Huzău că a încălcat legea pe data de 8 martie când a intrat cu caii şi caleaşca în centrul oraşului pentru a împărţi flori. Mihai Huzău susține că Adrian Cozma ar fi avut nevoie de o autorizație din partea Primăriei, pe care nu a cerut-o.

El spune că ar fi fost vorba despre un cetăţean de rând, acesta ar fi rămas fără cai şi fără căruţă.

Redăm poziția consilierului Mihai Huzău:

“Consilier Județean PNL”, un statut care îți permite să încalci legea

Din dorința de a ieși în evidență, consilierul județean PNL Adrian Cozma a intrat până în centrul municipiului cu o căruță și cu patru cai încălcând HCL 166/2011 (http://www.satu-mare.ro/hcl/hcl-166-2011-07-28) prin care se interzice accesul și circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe străzile municipiului Satu Mare. Deși a traversat tot orașul și a umplut internetul de poze care dovedesc acest lucru, autoritățile locale nu au găsit de cuviință să se sesizeze și să sancționeze această ilegalitate. Sunt convins că, dacă era vorba despre un cetățean de rând, acesta era deja amendat și poate i se confiscau atât căruța cât și caii.

Cum putem să ne așteptăm ca legile să fie respectate de către cetățenii municipiului dacă politicienii care ar trebui să fie un model nu au niciun respect față de lege?

Toți suntem egali (sau ar trebui să fim) în fața legii, chiar dacă ne credem în campanie electorală.

 

36 comentarii

  1. Alin Răspunde

    In marile orase ale Europei trasurile ( cu carutele bai incultule ) circula fara probleme si s-a trezit papagalul de Huzau.

    • Marin Răspunde

      Probabil că circula dar cu siguranta nu fara autorizatie. Doar la noi e permis orice, mai ales cand ocupi o functie publica. Respectele mele domnului Cozma, un exemplu de urmat. Doar pentru asta l-am ales. Sa faca ce vrea si cum vrea fara sa tina cont de lege. Un adevarat politican!

    • Gri Răspunde

      Aici nu-i vorba de niciun papagal ! Fara jigniri , va rog ! Dar sa vina Domnul Cozma , sa se bage in fata mea cum ditamai jipanu’ cu volanu’ pe dreapta , si pe deasupra mai sa fie si EL care se supara ……..e mult nu ? In alta ordine de idei : Unde-i lege , nu-i tocmeala ! E asta zicala romaneasca , sau nu ? Ia sa vina toti care il apara pe Domnul Cozma in zona closca – magnoliei- energiei , sa vada cum sunt f****i saracii lipiti pamantului …..cand trec cu carutu pe acolo …..de catre javrele de la locala !

    • Dany Răspunde

      Domnu Cozma este un politician tipic pentru #Plus , cu gură mare doar să încalce legea in scopul propriilor interese .Se poate alinia cu Culcean. Doar interesul lor în rest potopul.

  2. Popcorn Răspunde

    Praslea cel voinic VS Fat-Frumos din lacrima.

    FIGHT!!!

  3. x-ulescu Răspunde

    Bravoo !! Asta asteptam …acum dupa poze politia locala se poate autosesiza !!! au curaju ?? deci pnl-isti e un contravenient ..primu pas spre penal ???

    • Altu Răspunde

      Ce mare crimă a făcut! După articolul acesta ai avut orgasm după orgasm. Dacă a încălcat legea să primească amendă. Rău nu a făcut la nimeni spre deosebire de pesedeii tăi care zilnic ne bagă mâna în buzunar și ne fură.Ei care plătesc infractorii și lasă să moară oameni nevinovați în spitale. Ei care nu vor mărirea alocației,ei care iau bani de la privat să umfle buzunarele bugetarilor . Ei care au pensii speciale se mii de euro. Ei care și-au mărit fondurile alocate partidului,etc . Atâtea ar fi de spus că ar trebui scris un roman cu hoțiile PSD. PE EI NU Îi VEZI?

      • x-ulescu Răspunde

        tipic # rezist si dreptaci legea e pentru altii , noi avem voie sa o incalcam, ce crima a facut werner ca a luat 2 case cu acte false pe care le-a pierdut in instata ..maare lucru ca doar el nu e penal daca nu-l controloeaza nimeni.O sugestie de intrebare la referendum : legea NU este obligatorie pentru liberali ?

      • x-ulescu Răspunde

        cine oare a votat IMPOTRIVA bugetului ,? unde era prevazuta si marirea alocatiilor , cine a amanat cat de mult posibil semnarea bugetului unde era prevazuta marirea alocatiilor , raspuns USR ,PNL si WERNAR !!

        • Unu' Răspunde

          Bă mui3, cine a inclus în buget majorarea alocațiilor?! NU ciuma roșie!
          Și cine s-a împotrivit prima dată ca mai apoi, după un rapid calcul electoral să aprobe?!?
          CIUMA ROȘIE!
          Marș la latrină, lingău împuțit!
          Și când trebuia adoptat bugetul, muistule? În Martie? f-tu-ți morții mă-ti de dobitoc!

  4. Adrian Cizma Răspunde

    A procedat exact ca un viitor baron local !! Fereasca sfantu’ de indivizi de teapa astuia ,dealtfel de teapa tuturor indivizilor cu mentalitate basista !!

  5. Garuboz Răspunde

    Asa este ai dreptate !Ar trebui arsi pe rug toti care nu sunt pesedei!Muuuuuiiiiieeee CIUMA ROSIE !

    • x-ulescu Răspunde

      toti cei care inacla legea ..sa fie trasi la raspundere ,justitia sa fie impartiala si profesionista ,nu la unii sa ascunda dosare si la altii sa le fabrice cu probe false

      • Altu Răspunde

        Cine a votat mărirea alocației? OPOZIȚIA,când ciumații erau la cafea. De ce nu ați terminat bugetul anul trecut cum prevede legea? Pt că nu sunt bani de investiții și așa aveți o scuză,nu a votat președintele bugetul. Spune ce au făcut ciumații bun pt țară excluzând bugetarii și ăia cu pensiile speciale. Pt cei care muncesc ce au făcut,pt țară ce au făcut, și mă refer la lucruri bune.

        • x-ulescu Răspunde

          da bugetu .cu marirea alocatiei incluse de ce nu l-a votat opozitia ??? ca asa din vorbe sunt multi destepti … le e frica ce se tine de cuvant ?? cu toate piedicile puse de asa zisul presedinta schior

          • Altu

            Tu ești cu capul, păi dacă pe langa un lucru bun 100 sunt rele,ce faci la accepți pe toate. De ce nu au dat OG pt alocații cum dă acuma”bubosul” pt daddy să scape de pârnaie.Acesta e un lucru corect,nu? Să elibereze criminali și violatori pe care îi și plătește îi normal,nu? Să stai în spitale insalubre, să iei tot felul de bacterii și culmea plătești lunar sănătate,e normal,nu? Cei eliberați cu recurs compensatoriu să îți violeze soția, copilul,mama,pt că e normal,nu? Tu asta susții și dorești,asta să primești.

        • Adrian Cizma Răspunde

          …iar cand bugetul a fost gata,prostolaul satului a spus ”pas” !!

          • Altu

            Tu și cu x- ulescu să f_ _eti o mama de câine. Asta meritați jigodii ordinare. Toți eliberații cu recurs să fie pe familiile voastre.

  6. Nichita Răspunde

    lung somn ai dormit voinicule huzau 🙂 din 8 martie abia acum te-ai trezit? ori secretara ta scrie greu dupa dictare 🙂

  7. Unu' Răspunde

    Mână birjar!

  8. X-lescu Răspunde

    Sunt tata lui x-lescu,nu l-aţi văzut unde e?E unul cu urechile clăpăuge care vorbeşte fără el ca o placă stricată.Să vină urgent acasă să-l urechez că numai prostii vorbeşte.

    • x-ulescu Răspunde

      sunt x-ulescu , feriti-va de tatal meu tocmai a scapat de la spitalu de veseli , a semnat pt. usr , _ .pro si pnl , fiind om a strazii a finantat usr cu vrea 1000000 de euro din economiile lui si nu-l cauta procurorii si din meditatii de falsificat si-a luat 2 case si nici nu-l cauta procurorii,,are sanse sa ajunga europarlamentar la pnl ,indeplineste toate conditiile

      • Adrian Cizma Răspunde

        X-lescule,e unul cu manecile de la camasa legate la spate ?E in groapa lui gyuszi, se da cu patinele! Are mari sanse sa ajunga europarlamentar ”de dreapta” intrucat corespunde !!

  9. Altu Răspunde

    Tu și cu x- ulescu să f_ _eti o mama de câine. Asta meritați jigodii ordinare. Toți eliberații cu recurs să fie pe familiile voastre.

    • x-ulescu Răspunde

      si tie si familiei tale va doresc ce-mi doriti voi mie !!!

      • Altu Răspunde

        Tu asta vrei și susții, asta să primești. Eu nu vreau,nu susțin, sunt contra. Fiecare ce dorește să primească.

  10. Emil Suhani Răspunde

    amandoi sunt de acelasi fel. de evitat asemenea specimene

  11. Mircea Răspunde

    Felicitări lui Cozma!
    Iar tu beizadea Huzau, băietu lu mama cu Range Rover de 100.000€ , făcuți din evaziune fiscală vezi-ți de treaba ta.
    Mai bine intreab-o pe măta cum turnat 40 de polițiști de frontiera crezând ca o sa scape de pușcărie.
    Dar soarta a fost dreapta, inculpata Huzau Olimpia a fost condamnata și ea la pușcărie. ( 3 ani).

    http://portal.just.ro/83/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3500000000013769&id_inst=83

    • Orbu' Răspunde

      Da un copy/paste la aia 3 ani! Eu vad ca lu Olimputza ii sa prescris fapta

    • x-ulescu Răspunde

      felicitari unuia care incalca legea ..daca la nuvelu asta este asa te mai miri ca dosarele lui werner dispar …

  12. Dorel Răspunde

    Huzău ăsta de unde a apărut?
    S-a găsit asta sa vorbească de încălcare legii, in condițiile in care ia fost suspendat permisul de conducere de mai multe ori pentru abateri grave la regimul circulației și pentru conducere sub influența alcoolului.
    Copil răsfățat cu Range Rover de 100.000€ și consultant plătit de mama sa-i scrie comunicate și postări pe Facebook.
    La gară cu tine pui de turnător.

    http://portal.just.ro/296/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29600000000119952&id_inst=296

  13. Dorina Răspunde

    Sunt una dintre doamnele care am primit flori de la acei domni din frumoasa caleașca trasa de 4 cai, a fost un gest frumos din partea lor.
    Nu inteleg ce vrea acest consilier ALDE? Pana acum nu am auzit sa fi luat cuvântul vreodată in Consiliu local Satu Mare cu o problema serioasa, s-a găsit acum, mare prostalau.
    Stai in banca ta mai Huzau, și zii lu măta sa nu mai facă evaziune fiscală.

    • x-ulescu Răspunde

      Daca va oferea o floare rupta din parc dupa ce calca alte flori in picioare sa o rupa ..tot asa ziceati ?? ca si aia e contraventie ca si intratu cu strafu in oras fara autorizatie….. ca la pnl –legea este facultativa

  14. Kkt Răspunde

    Rade marele KG de voi….De fapt stie tot de la Chiși … Luca…. Asa i tov. pol de front ….? Rușine

  15. Fbi Răspunde

    Mai sunt…..la Primărie….de la cabinet …la Pol loc…..srtiii ..
    Sc gen.10?????

  16. x-ulescu Răspunde

    deci pana la urma cum se termina ? au fost sanctionati caii ??? sau nu conteaza ca sa incalcat legea ( pentru unii )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.