Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Femeia ce și-a făcut nevoile în centrul Sătmarului, amendată cu 50 lei

Femeia, în vârstă de 56 de ani, ce a fost surprinsă în timp ce își făcea nevoile în Parcul Central din Piața Libertății a fost amendată.

Poliția Locală a amendat-o pe sătmăreancă cu 50 lei.

„Nesimțirea nu poate fi amendată! O femeie de 56 de ani din Satu Mare a fost sancționată de polițiștii locali pentru că și-a făcut nevoile în parc. Femeia a fost amendată cu 50 de lei, conform art. 66, din HCL 33/2011. Trebuie menționat că toaleta publică se afla la o distanță de doar 20 de metri”, este mesajul polițiștilor locali.
_________________________
Totul a fost surprins în această după-amiază, în centrul municipiului Satu Mare. Imaginea a fost postată pe Facebook de către un sătmărean. Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât la doar doi pași se află o toaletă publică.

„Parcul central Satu Mare! Foarte frumos oameni buni!”, a scris sătmăreanul după ce a postat imaginea pe pagina sa de socializare.

7 comentarii

  1. Poly. Răspunde

    Pantru 50 de lei amanda si eu imi fac necesitatile pe treptele lui Gabor.

  2. hingeru Răspunde

    hahaha
    si romanii sarbatoresc . Cata cultura. Nu va laudati romani buni? Mie rusine cu astfel de oameni. In strainatate nu va mandriti ca sunteti romani.

  3. Carmen Răspunde

    Osanca asa face,asa e invatata.Sau poate asa a vazut in occident??

    • Bogu Răspunde

      Nu este osanca. Carmen, ca te stiu, doamna din poza e vecina cu tine. Sti expresia, CINE SE ASEAMANA SE ADUNA. O seara buna si nu jigni, ca esti om prea mic.

    • Mara Răspunde

      De unde stii tu ca-I osanca? Iar daca te tin bracinarii, pune-ti poza pe profil, sa-mi fie si mie mai usor sa te recunosc! Ca… nu se stie, poate ne intilnim vreo data ca sa-ti arat ce invata osenii in Occident! ‘tu-ti gura matii!

  4. Nimeni Răspunde

    Sacru şi profan

    Zic cei vechi, bată-i norocul,
    Că: omul sfinţeşte locul.
    Mai nou treaba se încurcă,
    Vin din ăia răi şi-l spurcă

  5. Satmarean Răspunde

    Lasă că-i îngrășământ natural… dacă ar exista măcar o toaletă publică poate nu s-ar ascunde prin tufișuri. Toaleta din parc e închisă de mulți ani Oare din bugetul orașului nici măcar o toaletă publică nu se poate repara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.