Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Locuri pentru persoane cu handicap, ocupate de taximetriști. ,,Îți iei și înjurături”

Sătmărenii cu dizabilități sunt nevoiți să ducă o luptă pentru dreptul lor la parcare, asta după ce taximetriștii au pus parcă stăpânire pe locurile special rezervate pentru această categorie de persoane. Un sătmărean a declarat pentru Portal SM că taximetriștii și-au făcut un obicei din a ocupa aceste locuri de parcare, iar persoanele cu dizabilități sunt nevoite să se conformeze.

Locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități de la marile supermarketuri din municipiu sunt cele mai ,,căutate” de taximetriști.

,,Trebuie luate măsuri în legătură cu locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități de la marile magazine în special! Dar și de prin oraș, care sunt făcute special pentru persoanele cu handicap. Mai ales la Kaufland, este penibil!”, a declarat sătmăreanul, pentru Portal SM.

Acesta a mai precizat că taximetriștii devin extrem de recalcitranți în momentul în care li se atrage atenția.

,,Taximetriștii ocupa tot timpul abuziv și dacă le atragi atenția sau îi rogi să te lase să parchezi sau să ieși de pe acel loc pe care ei îl și obturează, atunci riști să îți iei niște înjurături sau chiar pumni în gură!”

 

8 comentarii

  1. Taximetrist Răspunde

    Da, asa este. Masinile taranocului de jandarm, care scuipa seminte in piata de masini, ahh sa nu uit de doamna cofetareasa de pe lucaciu, niste fiinte fara valoare, sa iasa banul ..in rest …mergem inainte.
    Din cauza unor tarani, toti Taximetristii sunt pusi in aceeasi oala. Durere.

  2. Norick Răspunde

    Da’ nu vedeti care firma o reprezinta ?? Acuma sa le stie din cap toate semnele si marcajele de circulatie ?? Noroc , ca nu le incurca pedalele masinii… 🙂 😛
    P.S: evident , nu generalizez , sunt si exceptii – – vreo 0,1 % 🙂 😀

  3. Gheorghe Răspunde

    ,,Din cauza unei vaci cufurite strici toata ciurda”,spune o vorba romaneasca.Ca peste tot si in taximetrie sunt unii,,fomisti”de care nu ai loc nicaieri.Adevaratii Oameni din taximetrie sunt scarbiti de acestia dar nu ai ce sa faci impotriva acestor specimene.Cei sapte ani de acasa i-au petrecut pe strada sau aiurea.Ca sa o spunem pe aia dreapta ,de multe ori si locurile destinate taximetristilor(pentru care ei platesc impozit anual)sunt ocupate de ale masini care nu au dreptul sa opreasca acolo.Daca vreti puteti sa urmariti mai ales la Piata Somes sau pe B-dul Transilvaniei si alte parcari(parcarea de langa dig)multe din locurile destinate parcarilor de taxi sunt ocupate de alte masini.Ar trebui ca si ei sa faca scandal si sa filmeze sau sa cheme politia sa-i amendeze pe cei care ocupa aceste locuri(fie si ocazional). Din cauza unor indisciplinati ne uram unii pe altii si nu vedem ca cei mai mari dusmani ai romanilor se gasesc in parlament si in guvern.
    Asta se numeste lipsa de respect,asta este caracteristica nationala,nu vedeti ca stirbul din fruntea psd-ului a avut mari dureri de spate cand a auzita ca trebuie sa se prezinte la tribunal,dar spre sfarsitul zile printr-o mare minune s-a vindecat,nu-l mai dor salele,nu mai are hernie de disc,va fi externat din spital in cursul zilei de azi.Si mai ziceti ca nu se intampla minuni si azi!!!???

    • Lari Răspunde

      Ce bine punctat! Bravo jos palaria un adevarat ,,OM,, sunteti! Toti suntem perfecti, toti stau la locul lor numai taximetristii le fac pe toate!!!! Hai serios! Cum spuneti si dumneavoastra nu ar trebui sa ii bagam pe toti in aceeasi oala! Dar din pacate n-ai ce face!!! ?

  4. y Răspunde

    În 99,99% din cazuri dacă merg la cumpărături locurile destinate persoanelor cu handicap sunt ocupate de taximetriști că vezi Doamne așteaptă clientul. Bine că nu merge cu mașina prin magazin. Dacă ar fi după ei ar face și asta. Eu atâta doresc să transmit taxibulangiului ca să aibă atâta sănătate cât am și eu. Punct. După asta să mai văd dacă mai parchează acolo.
    Și @Gheorghe, nu trebuie să ai cei 7 ani de acasă ca să NU faci așa ceva.
    Și încă un lucru, o dată am parcat pe loc destinat taximetriștilor pentru că locul pentru handicapați era ocupat TOT DE UNUL DINTRE EI ! Imediat au sunat la poliție. VIP taxi era. Unii nu mai sunt oameni când se urcă la volan.

  5. Calu Răspunde

    Pe lângă toate astea mai opresc unde zice clientul, adică pe treceri de pietoni, pe banda de circulație făcând coadă în spatele lor, de parcă încă doi metrii ar fi o lume.
    Un jaf de șofer de la o firmă de taxi era să intre în mine la Burdea pt. că habar nu are că la schimbarea de bandă în giratoriu dai prioritate.

  6. ciprian Răspunde

    In goana dupa clienti si facut bani, , acestia nu mai au respect pentru nimic. De ce nu li se ridica licenta acestor pericole publice? Sa fie amendata si societatea de taxi care-i gestioneaza

  7. Vajk Răspunde

    Buna nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca sau făcut prea multe locuri de parcare pt handicapati ceea ce nu este un lucru rau, dar nimeni nu acorda atenție locurilor mama și copilul inexistente un singur loc nu exista cu aceasta destinație parchez unde găsesc liber și fac slalom printre mașini ,in afara de Lidl nimeni nu a amenajat astfel de locuri , provin ca macat 3,4 locuri de handicapat sa fie transformate in mama și copilul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.