Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

FOTO. O sătmăreancă a fost desemnată asistentul social în domeniul protecţiei copilului

Sătmăreanca Simona Hanciș, coordonatoarea Centrului Violeta din Carei, a fost desemnată câştigătoarea premiului Asistentul social în domeniul protecţiei copilului, în cadrul Galei Excelenţei în Asistenţă Socială, desfăşurată în această seară la Ateneul Român din Bucureşti.

Ea a fost printre finaliștii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2019, la categoria “Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului”, iar juriul a decis să-i acorde acest premiu, deşi nu a avut cele mai multe voturi.
Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participat finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale. Spectacolul serii va fi oferit de Horia Brenciu și HB Orchestra.
Pentru cele 18 categorii premiate marți, 19 martie, au fost nominalizate peste 470 de persoane și instituții din întreaga țară. Cele 300.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.
Gala Excelenţei în Asistenţă Socială, ajunsă la cea de-a șasea ediție, este organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.