Ultima actualizare: ieri, 14:49
Locale

FOTO. Ministrul Gabriel Leș, la întâlnire cu seniorii social-democrați. Mobilizare pentru alegeri

PSD Satu Mare a găzduit luni întâlnirea zonală a Organizației Pensionarilor Social-Democrați din regiunea Banat și Transilvania de Nord-Vest, la care au participat președintele organizației naționale Ioan Popa, secretarii Dan Sârbu și Haralambie Voicilaș, președinți și vicepreședinți ai organizațiilor din județele Satu Mare, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Timiș și Arad. La eveniment a participat și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

Gazde au fost președinta OPSD Satu Mare, Maria Măcelaru, alături de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Apărării Naționale Gabriel Leș, președintele executiv al organizației municipale – consilierul Ciprian Crăciun, secretarul general al organizației municipale, Cecilia Marinescu, și alți seniori din conducerea organizației sătmărene.

Oaspeții au sosit duminică seara în Satu Mare, întâlnirea efectivă de lucru având loc luni dimineața la sediul partidului. Discuțiile s-au axat pe strategia de mobilizare pentru alegerile europarlamentare din luna mai, fiind reliefată importanța organizației de seniori în organizarea campaniei electorale.

,,În cadrul reuniunii am avut discuții constructive despre modul de organizare și de mobilizare în vederea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Seniorii reprezintă nucleul de bază al Partidului Social Democrat, sunt cei mai implicați și mai serioși militanți pe care îi avem, sunt aplicați și își asumă acțiunile, iar din aceste puncte de vedere joacă un rol extrem de important în misiunea pe care o avem de îndeplinit în perioada următoare”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

La rândul său, președintele OPSD, Ioan Popa, i-a îndemnat pe liderii seniorilor din cele șapte județe să se mobilizeze, să fie mai bătăioși și să-și spună răspicat punctul de vedere, pentru ca cetățenii să știe că măsurile luate de PSD în ultimii ani au dus la majorarea veniturilor persoanelor vârstice, dar și a românilor în general, și la îmbunătăţirea vieţii acestora.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce frumos din partea pesedeului că, din când în când, mai fac câte o expoziție de mumii, moaște și fosile!

  2. coco Răspunde

    Partid de besinosi. Intr-o tara normala aceste cadavre ar fi demult la lada de gunoi a istoriei.

  3. Da Răspunde

    Domn senator si ministru, cand va fotografiati cu membrii de partid nu mai aveti smartphoneul la d-voastra??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cea mai grea săptămână de la Electrolux. ,,Urmăresc să te termine psihic”

Astăzi a început cea mai grea spătămână de la Electrolux. Muncitorii au intrat în cea de-a doua săptămână de grevă...

Închide