Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Un primar PSD din judeţul Satu Mare, “alături” de Pro România

Un primar PSD din judeţul Satu Mare, “alături” de Pro România. Senatorul Pro România Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărări, care a fost recent la Satu Mare, a anunțat pe pagina de facebook că Dumitru Pop, primarul comunei Odoreu, a decis “să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA”

“O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru, ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA”, a transmis Ţuţuianu.

Contactat de reporterul PortalSM, Dumitru Pop a declarat că nu poate trece la Pro România deoarece şi-ar pierde funcţia de primar şi nu vrea să “pună în pericol administraţia locală”.

“Domnul Ţuţuianu îşi doreşte să vin la Pro România. Eu rămân în PSD, nu mi-am dat demisia, nu pot face pasul. Nici nu e cazul, n-am discutat despre asta. Nici nu pot fi ostil împotriva acestor oameni care mi-au fost colegi în PSD. În principiu sunt de acord cu o competiţie pe partea stângă, în sensul concurenţei pentru că în felul acesta probabil vom reuşi să promovăm oameni noi. Cei de la PRO venind cu o competiţie şi PSD-ul se va gândi să vină cu oameni mai credibili şi performanţi în sensul competiţiei, pentru că altfel riscă să nu mai câştige poziţiile pe care le are”, a spus Dumitru Pop.

El spune că Victor Ponta îi e simpatic şi că nu a greşit când a avut luări de poziţie.

Ideea de competiţie în politică mi se pare importantă pentru că partidele mari au tendinţa să pună oameni care sunt foarte disciplinaţi şi răspund prompt fără neapărat să aibă calitate şi să fie bine cotaţi din punct de vedere al imaginii. Probabil că în felul acesta se vor gândi mulţi să aleagă oameni care au valoare de imagine mult mai mare, pentru că în felul acesta riscă să piardă. Domnul Ponta este un fost coleg de-al nostru care mi-e simpatic. Nu cred că a greşit dacă a avut poziţia pe care a avut-o”, a declarat Dumitru Pop.

5 comentarii

  1. Anittta Răspunde

    Ce curvă de primar! Mai că nu cerșește să fie dat afara din PSD ca asa isi poate păstra funcția! Dar pesedistii is si mai mari kurve si nu il dau afara ca să îl blokeze! Tare mult îmi mai plac textele pe care le baga dom primar. Caragiale o fost kutya fasza pe lângă comediile lui Mitică, gură mare, minte mică!

  2. Cipri Răspunde

    Da si cand o sa scormoneasca cineva la Odoreu ii bai mare! Pana acuma penalul ala de Miti a scăpat, nu se stie cum! Poate acum cineva o sa răsfoiască serios dosarele lui! Si atunci să vezi cum pica toată gașca lui de mafioți, începând cu amanta blonda si terminând cu pretenarii care l- au acoperit până acum!

  3. Pentru Mitica Răspunde

    Domnu Miti, primarul Iasiului, Mihai Chirica, nu mai e in PSD si tot e primarul Iasiului, deci de ce mintiti ca daca treceti la Pro Romania nu mai puteti sa fiti primar?

  4. coco Răspunde

    O poza deosebita cu 4 fecale

  5. uite asa Răspunde

    iar la expozitia de gunoaie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.