Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

FOTO. Noii consilieri județeni au depus jurământul. Cine sunt aceștia

Vasile Mitrașca și Vasile Zah sunt noii consilieri județeni validați în funcție, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Satu Mare.

Cei mai noi membri ai Consiliului Județean, reprezentanți ai Partidului Social Democrat, au depus astăzi jurământul ocupând astfel locurile rămase vacante după eliberarea acestora de către foștii consilieri județeni din partea PSD, Alexandru Horvath și Constantin Frencz.

Cel de-a treilea loc rămas vacant în cadrul Consiliului Județean, după eliberarea din funcție a fostului consilier Ciprian Ardelean, a fost ocupat de Ioan Ciupac, membru PSD, prin validarea în funcție în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie 2019.

2 comentarii

  1. Lola Răspunde

    Macar asa, mai au ocazia cetatenii judetului sa-l vada macar in poze, pe cel mai delasator si slab presedinte de CJ, pe care l-a avut vreodata acest judet! Daca gresesc, astept exemple despre “realizarile”din ultimii ani, pentru judetul nostru ale acestui permanent semi-adormit, in afara de numirile , care mai de care, mai neinspirate, de manageri la Spitalul Judetean!

  2. cetatean Răspunde

    Ce saracie vreti sa faceti cu doi batranei senili si Govor :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.