Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Festivalul Berii revine la Satu Mare! Concerte incendiare în centrul orașului: 3 Sud Est, Iris și Mr. President

În perioada 9-11 august, Satu Mare va fi din nou capitala berii artizanale de calitate. După marele succes înregistrat în urmă cu un an, vara aceasta urmează să fie organizată următoarea ediție Beerfest – Festivalul Berii Artizanale Sătmărene aducând cele mai gustoase beri artizanale de pe piață.

Festivalul va debuta pe data de 9 august, ora 12.00, după care, începând cu ora 16.00 debutează seria concertelor, ziua fiind încheiată cu concertul legendarei formații rock din România, Iris și deschiderea oficială a Festivalului Berii Artizanale Sătmărene. Sâmbătă, 10 august, începând cu ora 10.00, toți ei interesați vor fi așteptați de organizatori la diversele evenimente organizate în centrul nou al orașului și cu un concert 3 SUD EST de la ora 22.00. Duminică, 11 august, ultima zi Beerfest, va rezerva și ea nenumărate surprize, tombole și evenimente pentru toate categoriile de vârstă. Ziua va fi încheiată cu două concret de excepție: începând cu ora 20.00 va urca pe scenă Nagyferó és a Beatrice, iar de la ora 22.00 LayZee aka Mr. President (Marshall Entertement) va încheia cele trei zile de festival.

Pe durata celor trei zile ale festivalului, toți iubitorii sătmăreni ai berii sunt așteptați în Piața 25 Octombrie cu multe concerte, delicatese, surprize și tombole. Fabricarea berii Samburger, HAB și Transilvania urmărește rețete tradiționale, utilizând în producție cele mai performante tehnologii, fapt pentru care sunt mărci recunoscute atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Datorită ingredientelor sale naturale, fără aditivi și conservanți, această bere, disponibilă în două variante, blondă și brună, nu provoacă nici balonare, nici dureri de cap, astfel voia bună poate continua și dimineața următoare.

În curând organizatorii vor anunța programul complet al evenimentului.

 

12 comentarii

  1. kati Răspunde

    Zile de toate, genurile și felurile, numai să se îmbogățească cei cîntăreți și pe urmă să-și etaleze averlle.
    Ar fi cazul să ne gîndim la centre permamente pentru cei cu dizabilități pe cînd nu vor mai avea părinți ,poate chiar mai repede să se cunoască între ei să socializeze, să-i transportăm în diferite zone de agrement și vacanțe etc…Măcar pentru ei

    • Rodica Răspunde

      Ei , da ce avem timp pentru asa ceva ? Sau castigam ceva din asemenea proiecte ? Nici vorba ; mall-uri si sarbatori lipsesc , in rest avem de toate !

      • Unu' Răspunde

        Madam rodica, din bănuții matale nu s-au cheltuit nici măcar 50 de nai pentru construcția vre-unui mall în oraș! Am înțeles ideea că tu te mulțumești cu piața de vechituri sau cu hainele de la Zidul chinezesc, dar sunt foarte mulți, mai ales tinerii, care chiar își doresc cel puțin un loc unde să-și cheltuie bănuții munciți cinstit! Și dacă nu avem mall-uri, tineretul cam pleacă!
        Despre festivaluri, de toate felurile, sunt necesare, la fel cum este necesară și asistența socială! Dar să nu le amestecăm!

    • Unu' Răspunde

      @kati: și cine te oprește să-ți faci un ONG, să accesezi fonduri europene și să faci ceea ce spui? Sau altfel spus, de ce aștepți să primești totul de-a gata?

  2. unu Răspunde

    festivalul berii cu un singur producător și cu 3 beri???? , e de râsul curcilor!!! despre calitatea celor 3 beri, doar de bine!

    • Unu' Răspunde

      Lasă că poate anul ăsta vin mai mulți producători!
      Dar berea chiar nu a fost rea!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Și între timp podul 3 promis este tot la faza machetă și va rămâne așa muuuult și bine. Buli să fie ca să ne voteze prostimea că de muncit vom munci la anul după ce ne votați! Mama proștilor e mereu gravidă.

    • Unu' Răspunde

      Dacă stai la pândă după pomeni, să știi că le-a cam m trecut vremea!
      Văd că tu ești din categoria ălora care votează partidul care-i dă mai mulți mici sau ciolan cu fasole!
      Vezi că mai e puțin până la 1 Mai muncitoresc!

      • altu fără bmw Răspunde

        Iar apare Unu’ care s-a trezit pe invers și comentează aiurea. Spune-mi te rog de unde ai scos aceste concluzii iepocale? De ce crezi tu că eu aș fi amator de asemenea “senzații tari” cum pomenești mai sus? Ce cuvânt sau literă din comentariul mei te-a indus în eroare în halul ăsta? Sau tu crezi că niște panem et circenses este de ajuns pentru toată lumea, se fac drumuri și poduri, infrastructură sau asistență socială? Sunt de acord cu tine că trebuie și așa ceva dar parcă numai buli din ăsta este altceva CONCRET NIMIC!
        Mai ții minte câți amatori de vin erau anul trecut la Festivalul vinului?
        Și ia uită-te, caută pe youtube ce este acest Cocojambo care va veni în concert. Că numai Mr.President nu mai este. Asemenea fosilei de Dr.Alban sau pseudoBoneym-ului. Dacă zici că numai de asta duceam lipsă în oraș……..?????!!!!!! Tare jos este ștacheta la tine.

        • Unu' Răspunde

          De obicei, asemenea festivaluri se fac pe banii firmelor care-și promovează produsele, nu cu bani de la buget sau cu o mică contribuție din partea bugetului!
          Pe de altă parte, dacă ar fi să stăm să adunăm banii pe care i-am cheltui într-un an pe “circenses”, am termina ;i noi podul al ț-șpelea la urm[torul … mileniu!
          Fără sprijin din partea bugetului central sau fără credite nu putem nici măcar visa la un pod! Cine spune altfel, aberează!

          De Mr. President, Dr. Alban sau Boney M. sau orice clonă care doar mimează cântatul mi se rupe!
          Dar nu doar eu trăiesc în orașul ăsta!

  4. Popescu dan Răspunde

    Sustin idea doamnei Kati

    • Unu' Răspunde

      Păi ia încearcă să o contactezi, poate puneți de-un ONG!
      Dacă o faceți, io vă susțin cu cei 2%, mai obțineți ceva fonduri EU !
      Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.