Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. O nouă acțiune a Poliției Locale. Mai multe persoane au fost sancționate

O nouă acțiune de verificare a Poliției Locale Satu Mare a avut loc astăzi, vineri, 29 martie, în municipiul Satu Mare, în cadrul căreia mai multe persoane au fost sancționate.

În această dimineață, polițiștii locali au acționat în zona Ștrandului din municipiul Satu Mare, acolo unde au legitimat 21 de persoane, aplicând 11 sancțiuni.

5 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Si urmare a sanctiunilor ce s-a intamplat ? Nimic ,nu ? Amenzile nu-s platite , cuiburile de infractori se maresc si se-nmultesc , noi cu drag muncim !

  2. Alex Sorian Răspunde

    In vara anului trecut am avut ca musafiri doua familii din Italia,si-am mers cu totii la strand.Pana sa intram,ca era multa lume la coada la bilete,acestia au facut o plimbare pe digul somesului.Cand au revenit,eu stand la rand la bilete vreo 15-20 de minute,i-am vazut transfigurati!!Mi-au spus ca au vazut pe cealalta parte de dig ceva ce nici in India n-au vazut,ei calatorind foarte mult!Mi-a fost rusine,le-am spus ca sunt oameni ai strazii,fara adapost,iar acele ”locuinte” sunt foste cabane destinate turistilor si care candva aratau bine.Nu m-au crezut.Mai mare rusinea cu ”zona turistica a satmarului”,unde avem pretentia sa vina turisti ,la apele termale exceptionale,dealtfel !!Vrem ca politia locala sa-si faca treaba !!Boschetarii aciuati in zona strandului sa fie expediati in locurile lor de bastina,altfel in curand acolo o sa fie un focar de infectie de neimaginat !!Primaria sa darame acele cocioabe care-ti dau fiori cand le vezi !!

    • y Răspunde

      Ce îmi place mie când vine vreun străin cu nasul pe sus că la ei nu vezi așa ceva! Și mai ales italieni!

      • cârcotaş Răspunde

        Parcă le-am trimis ceva material ,,didactic”,precis dat la TV.Dar dacă ei sunt cu nasul în cărţi…

        • y Răspunde

          Acum vreo 10 ani am fost în Calabria și Sicilia și ce am văzut nu erau de-ai noștri “brazilieni” în “delegație” sau “în recunoașterea terenului”. Erau de-ai lor. Au și ei ciurucuri destule nu numai imigranții sunt așa. Este ușor să strâmbi din nas și să ai aere de superioritate demne de defunctul Imperiu roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.