Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

VIDEO. Jaf armat în Zalău. Suspecții, din Satu Mare și Constanța. Reținuți când încercau să fugă din țară

Autorii jafului de la bijuteria din centrul Zalăului au fost prinși în noaptea de 28 spre 29 martie. Politiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari intr-un dosar penal, privind infractiunea de talharie calificata, fapta comisa in dupa-amiaza zilei de 19 martie 2019, la o bijuterie, din municipiul Zala, informează Ziarul de Sălaj.

In urma activitatilor complexe desfasurate de politisti, au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 si 26 de ani din județele Satu Mare și Constanta. Cei trei infractori au fost interceptați in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Polițiștii sălăjeni i-au reținut pe infractori, iar în cursul zilei de azi, cei trei vor fi fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. Polițiștii continuă cercetările, iar în prezent sunt in derulare 5 perchezitii domicilare, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Filmul evenimentului

În data de 19 martie, în jurul orei 17.32 a avut loc un jaf armat in centrul Zalaului la o bijuterie. Doua persoane necunoscute inarmate cu un pistol au intrat in bijuterie si au dat atacul. Unul dintre hoti a imobilizat-o pe angajata cu capul spre perete, iar celalalt a inceput sa fure bijuteriile. Totul a durat foarte putin timp avand in vedere ca firma de paza a ajuns dupa cateva minute la fata locului. Hoții au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri.

Sursa – Ziarul de Sălaj

3 comentarii

  1. y Răspunde

    No, amu’ e bai! Ce face Santăul cu titlul de cetățean de onoare? Halal citizen, ce mai! Model pentru restul, nu?

  2. Eu Răspunde

    Te-am crezut mai cu scaun la cap,dar se pare că m-am înșelat;ce treabă are Santăul că deșteptul ăla sa pus pe furat,cred că și tu ai rămas surprins,parcă îl lăudai când a făcut acea faptă bună,sau?

    • y Răspunde

      @Eu, mai verifică în arhiva portalului ce am scris atunci înainte de a face astfel de afirmații. Adică nici acum nu înțeleg de ce trebuia făcut cetățean de onoare și de ce s-a tot insistat pe marginea acestui subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.