Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Pui de găină vopsiți, în supermarketuri. Descoperirea făcută de o femeie

Postarea de pe Facebook a unei femei a ajuns virală în țară, după ce aceasta a arătat cum se vopsec puii de găină din supermarketuri.

Femeia a cumpărat un pui ce aparent este crescut în mod natural, însă după două ore în saramură, vopseaua s-a decolorat.

„Ma mananca degetele de nervi, nu pot sa nu scriu. Azi am ras isteric. De ce? Pentru ca unii umbla cu cioara vopsita sau… puiul vopsit, cum vreti sa spuneti. Si inca pe bani buni, pe banii prostilor ca mine.

Eu impacata ca mananc sanatos, ma duc si cumpar Puiul Fericit. Dau 40 lei pe el cu gandul ca na, scrie ca e crescut natural si ca : ”are chiar culoarea puiului de altadata, crescut ca la curte”. De dimineata pun o pulpa la saramura pentru 2 ore (o cana cu apa si 2 lingurite de sare, nimic altceva). Cand sa-l scot ca sa-l gatesc, surprizaaa! ?Puiul s-a decolorat. Nu mai este “galben ca cel de curte” ci in pete ca dalmatianul.

Ei si ma intreb cum li se permite acestor impostori sa minta cu atata nonsalanta”, este mesajul femeii.

5 comentarii

  1. ombre Răspunde

    stimata doamna! la noi este la moda sa fii pacalit de comercianti,de fabricanti,am mai scris odata ca daca pui o intrebare se simt foarte jigniti in orgoliu, nu avem nici bunavointa sa incercam sa nu pacalim semenii ca la randul nostru si noi vom fi tratati cu aceeasi moneda in rest numai bine tuturor PROFITUL PE PRIMUL LOC!

  2. Procuroru din Hodod Răspunde

    Probabil puiul pe care l-ati cumparat era sub tratament,avea vitiligo,o boala care se manifesta prin depigmentarea pielii.Mai mult ca sigur cei care l-au sacrificat au facut-o fara stirea medicului curant,si acum vor raspunde pentru asta !!Nu poti sa omori un pui aflat pe patul de spital si sa ajunga bietul de el in…saramura !!

  3. satmarean Răspunde

    TREBUIE să faceți plângere la protecția consumatorului dar și direcția de sănătate publică, pentru că acea vopsea sigur este dăunătoare sănătății omului.

  4. P. Beata Răspunde

    Comentati fara noima . In hrana animalelor se indrodc pulberi colorate pentru a da un aspect comercial mai placut . Sunt oameni care prefera ouale maro in detrimentul celor albe dar , in realitate , este acelasi aliment . In hrana acestor pui galbeni se introduce praf de galbenele (produs absolut natural) si acest lucru duce la pigmentarea respectiva . Galbenele sunt considerate plante medicinale cu diverse efecte benefice .
    La fel se procedeaza cu faimosul pastrav somonizat . Nu exista asa ceva , culoarea fiind data de praful de creveti (shrimp) introdus la fabricarea granulelor .
    Mai spun unii ca , daca ar fi hranit numai cu porumb , ar face pielea galbena natural . Incercati in gospodarie si o sa vedeti cat de falsa este aceasta teorie . Totul depinde de genetica fiecarei rase la fel ca si la oameni .

  5. P. Beata Răspunde

    Comentati fara noima . In hrana animalelor se introduc pulberi colorate pentru a da un aspect comercial mai placut . Sunt oameni care prefera ouale maro in detrimentul celor albe dar , in realitate , este acelasi aliment . In hrana puilor galbeni se introduce praf de galbenele (produs absolut natural) si acest lucru duce la pigmentarea respectiva . Galbenele sunt considerate plante medicinale cu diverse efecte benefice .
    La fel se procedeaza cu faimosul pastrav somonizat . Nu exista asa ceva , culoarea fiind data de praful de creveti (shrimp) introdus la fabricarea granulelor .
    Mai spun unii ca , daca ar fi hranit numai cu porumb , ar face pielea galbena natural . Incercati in gospodarie si o sa vedeti cat de falsa este aceasta teorie . Totul depinde de genetica fiecarei rase la fel ca si la oameni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.