Ultima actualizare: azi, 07:41

Locale

FOTO. ,,Surpriza” din mâncare, la un fast-food din Satu Mare

Un sătmărean a postat pe un grup de Facebook o fotografie cu un burger comandat de la un fast food din oraș, ce conținea o ață dentarăpotrivit, bărbatului.

,,Bună! Știu că mulți dintre cei care sunteți aici pe grup, veți spune că e antireclamă. Veți greși gândind asta, pentru că eu nu consum așa ceva, însă cei din familia mea, da. Azi, ca in fiecare sfârșit de săptămână, băiatul și soția își permit o porție. Uitați-vă ce frumusețe de ață dentară s-a găsit în una din porții. Păcat! Clar e ață dentară, pentru că e puțin elastică și nu se rupe ușor. Scriu aceste rânduri cu inima strânsă, pentru că am lucrat în domeniu alimentar și știu ce scandal se face atunci când se află ceva nepotrivit in alimente, iar angajații au de suferit”, se arată în mesajul pe care bărbatul l-a postat alături de poza în care apare ,,dovada”.

3 comentarii

  1. Surpiza Răspunde

    “Döner-ul declarat de 3 ori cel mai bun Döner din Germania”
    https://portalsm.ro/2017/10/foto-un-renumit-fast-food-turcesc-vine-la-satu-mare/

    Yummy, yummy!!!

  2. mipudeco Răspunde

    SURPRIZA IN SUPERMARKETURI ESTE SI FAPTUL CA INTR-O ZI, LA UNUL DINTRE ELE, FLORILE ERAU UDATE. IN REST, CEI CARE LE ADUC SPRE A FI VANDUTE LE ABANDONEAZA. VI SE PARE O IMAGINE CONFORTABILA SA VEZI PLANTE SCUMPE CARE SE OFILESC SUB OCHII NOSTRI? CAT COSTA, DOMNULE, O GALEATA DE APA?? CAT COSTA 3 MINUTE DE UDAT PLANTELE? CEI DE PE LA PROTECTIA CUMPARATORULUI AR TREBUI SA IA ATITUDINE: IMAGINILE CU FLORILE PE CALE SA MOARA NU SUNT DELOC PLACUTE.

  3. Ziaristule Răspunde

    Ziaristule scrie si numele fast food ului ca de povesti si invetnii suntem satui toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.