Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Viteză amețitoare pe Centura Careiului. Șofer prins gonind cu 197 de km/h

În perioada 15 – 17 martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, care au vizat în principal respectarea regimului de viteză de către conducătorii auto și folosirea centurii de siguranță și a mijloacelor de fixare omologate.

Polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 51 de conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare. Dintre permisele reținute, 44 au fost ridicate de polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, în acest week-end, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

,,Recordul” în săptămâna care a trecut, îi aparține unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, care a fost filmat și înregistrat de aparatul radar de Polițiștii Biroului Rutier Carei rulând cu o viteză de 197 km/h, pe Varianta de Ocolire a municipiului Carei.

Polițiștii l-au “premiat”  pe șofer cu o amendă contravențională de 1305 lei și sancțiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât limita maximă de viteză admisă pe acel tronson de drum este de 90 km/h.

Sursa – IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Ii Gresit Răspunde

    Exista diferenta de nivel si prin urmare viteza nu este cea reala https://copradar.com/chapts/chapt2/ch2d1.html

    Plus limita ii pusa la 61km/h pe radar

  2. x-ulescu Răspunde

    il astepta popa cu cadelnita pornita. Nu-bai poate data viitoare , sper numai sa fie singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.