Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO/VIDEO. Ce spune Poliția despre accidentul grav de la Medieș. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au suferit vătămări corporale în urma accidentului ce a avut loc în această dimineață la intersecția dintre satele Medieș Vii și Medieș Râturi, județul Satu Mare.

Ce spune Poliția Satu Mare:

În această dimineață, 18 martie, în jurul orei 08.40, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier la intersecția DN 1C cu DC83, în afara localității Medieșu Aurit.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, din localitatea Medieș Râturi, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Seini.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a șoferului, de 67 de ani și a doi pasageri, care se aflau cu acesta în autovehicul de 43, respectiv 35 de ani, din aceeași localitate și vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spun pompierii:

În această dimineață, la ora 08:40, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru extragerea a două persoane rămase încarcerate în urma unui accident rutier produs la intersecția localităților Medieș Vii și Medieș Râturi.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere a incendiilor și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD-TIM și două ambulanțe aparținând SAJ Satu Mare.

Pompierii au acționat cu accesoriile specifice, reușind extragerea rapidă a celor 2 persoane rămase încarcerate. În urma acestui accident au rezultat 3 victime, toate fiind preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.