Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Un sătmărean, trei de DA la Românii au Talent. Au crezut că e Eminem!

Un sătmărean de doar 19 ani a reuşit să obţină trei de DA la emisiunea Românii au Talent de la Pro TV difuzată în această seară.

Pe numele de scenă Luizz Jackson, Ludovic Flitner a interpretat cu lacrimi în ochi o melodie a celebrului Eminem.

Luizz are  o poveste tristă. El a mărturisit că este singurul care ştie să scrie şi să citească din familia sa, având patru fraţi care au fost nevoiţi să meargă la muncă de mici. El a fost în Anglia la muncă în ultimii ani, dar din cauza faptului că mama sa s-a îmbolnăvit, a venit acasă.

În această seară a obţinut votul Andrei, lui Andi Moisescu şi a lui florin Călinescu, singurul care i-a dat un NU a fost Mihai Petre, pe motiv că a părut încrezut.

”Ce-am simțit eu e contradictoriu, pentru că atunci când ai început puteam să jur că îl ascult pe Eminem. După care s-a întâmplat un lucru care nu mi-a plăcut prea mult. Și anume că încercai să cânți pentru noi și încercai să ne demonstrezi ce voce bună ai. Trebuie să fii suficient ție și să ne atragi, nu să vii în fața noastră și să fii în exteriorul tău. Sincer, nu mi s-a părut un moment puternic”, a spus Miihai Petre.

VIDEO. Evoluţia lui o puteţi vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.