Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

HARTĂ. Continuă lucrările la drumuri în Satu Mare. Urmează repararea străzilor din cartiere

Primăria Municipiului Satu Mare continuă lucrările de reparații a străzilor din municipiu, pe malul stâng al Someșului! Se lucrează în două etape, respectiv frezarea carosabilului și apoi asfaltarea lui. 

,,În perioada următoare, vă anunțăm că se va interveni pe următoarele artere principale: str. C.A Rosetti, Bulevardul Cloșca, str. Oituz, str. Prahovei, str. Arinului, str. Ravensburg, str. Inăului, Bulevardul Lucian Blaga. Vă rugăm să țineți cont că în aceste zone vor fi restricții temporare de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere!” anunță Primăria municipiului Satu Mare.

 

6 comentarii

  1. avu Răspunde

    Prima data sa repare ce lucreaza pe langa noul Kaufland. Asfalt prost, nu tine 1 luna. Speram ca Primaria va lua o atitudine si nu plateste oribila carpela. A auzit cineva despre “elemente de planeitate si rigurozitate?”

    • Norick Răspunde

      Din pacate “elementele” sus amintite raman ceva expresii high-tech pentru “injinerii” nostri. Ieri am avut ocazia sa le vad cu ochii mei cum se lucreaza . Ghici ? Evident cu flexu’ si cu lopata…. :-))))

  2. dica Răspunde

    …luni se asfalta cand ploua mai bine… asta ca reteta sa fie perfecta…

  3. Cetatean Răspunde

    Unde sunt gropi pe Prahova? Pe Inaului? De ce sunt aceste strazi atat de importante ca primaria nu are alte prioritati? Ca ne rupem jantele si suspensiile in minunatul sens de la Burdea nu e prioritar pentru nimeni? Ca podul Decebal e intr-o stare deplorabila sa nu mai zic.. Mutam ditamai utilajele de pe o strada pe alta si pierdem timp in loc sa ramanem in acelasi perimetru pana la capat.. Pe de alta parte, de ce materia cenusie a inginerilor din primarie nu functioneaza astfel incat asfaltarea sa se faca imediat dupa frezare? Din cate stiu sunt doua utilaje diferite pentru cele doua operatiuni si ar putea lucra concomitent… Intr-o zi se poate repara o strada intreaga.. La economic s-a dat peste cap circulatia si s-a creat haoes ca sa ramana o portiune de 100m descoperita dupa 2 zile si nici acum nu e vreun utilaj in peisaj.. La altii de ce se poate face treaba calumea si la noi nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.