Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Dacian Cioloș vine la Satu Mare. Anunțul a fost făcut de Dragoș Pîslaru

Dacian Cioloș, președintele partidului PLUS, va veni la Satu Mare, potrivit candidatului la europarlamentare, Dragoș Pîslaru. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Pîslaru a precizat că președintele PLUS se află în aceste momente în Moldova, însă săptămâna viitoare va veni în Transilvania, inclusiv în județul Satu Mare.

Dacian Cioloș se află într-o caravană de strângere de semnături și întâlnire cu românii.

15 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Doamne ferește un securist care vrea să manipuleze tinerii,un bugetar care a ajuns prim ministru cu votul P.S.D iar acum se erijează în mare apărător al țării. Se zice că se trage din familie de țigani din Zalău.

    • Gyuri Răspunde

      Măi postac nenorocit!Nu te doare prostia să debitezi lucruri negândite?Îi fi mai bun tu care te tragi din puwla de ministru.

    • Pix-ulescu Răspunde

      Urla prostia-n tine, pampalaule! Doar atat poti?
      Mai jegosi si mai penali decat sefii de la PSD si ALDE nu mai sunt in politica romaneasca! Si se apropie in viteza mare Basescu, dar mult in umbra lui Tariceanu si Dragnea!

    • Vasilica Răspunde

      Sunt prezent ,este un sectist veritabil nevasta lui este adepta NISA inițiată gradul 4 in secta lui BIVOLARU. Ne pișăm unii pe alții.

      • Rodica Răspunde

        Adepta Misa (nici Nisa , nici Nasa) da , cu radacini securistice bine infipte (tatal ei activând in serviciile secrete franceze) ; cat despre acest Ciolos , interesanta ascensiunea lui tocmai din …psd , când a fost …ales comisar european pe agricultura ! Si , coincidenta pura , tot atunci s-a casatorit cu aceasta Misa (nu Miss , sa ne-ntelegem!) , si-apoi o alta …. coincidenta , ajunge premier , unde face… jocurile pe care le face ( tot coincidenta!) , iar acum are partid si se chinuie sa adune membri si fonduri ! Interesant ! Patrioti peste patrioti in tara noastra , care apar din te miri ce ….spirale ! De-ale lui guru Bivolaru !

        • cârcotaş Răspunde

          Ce le ştii tu Rodica!Da’ ce are a face ce zici cu omul de care zici?Are şi el 7% de la românii care-i apreciază onestitatea.Tu votează cu românii neaoşi fără legătură cu…nimic.Pe Cozmin Guşe îl mai aud vorbind în felul ăsta şi pe cei de la A3.

          • Rodica

            Ca bine zici, n-are nici o legatura deviatia de comportament a adeptilor si practicantilor misa, cu moralitatea si principiile sanatoase de viata! Fie cum zici tu , tara are nevoie de tot felul de …..ciudati, care se cred superiori in lumea in care ……plutesc , dupa tehnici yoga! Si nu c-ar fi important, dar cel pe care-l pomenesti tu, parca se numeste Cosmin Gusa , daca tot citezi din contemporani!

  2. Garuboz Răspunde

    Mai Adi ce bine de tine ca nu ai minte si nu trebuie s-a gandesti !

  3. Filu Răspunde

    Mai bine-ar sta acasa…

  4. x-ulescu Răspunde

    e plin orasu de cersetori din salaj ..chiar pe portal a fost un articol

  5. Anaconda Răspunde

    Pt Adi
    Eu trec săptămânal prin zona geografică în
    care a copilărit dl Ciolos si vad doar oameni gospodari.

    • x-ulescu Răspunde

      pai sigur ca ceilalti au venit in satu mare la cersit unii au mai trecut si pe la bruxel si palatu victoria inainte de a veni la satu mare la cesit

      • Bubu Răspunde

        Aia o fost mă-ta, bă spurcăiune ciumată pesedistă care ești!
        O tot auzit ea de UE, și neștiind cu ce se mănâncă, s-o dus la Bruxel unde o primit o grămadă de mUE!
        Poate dacă ajungea la Bruxelles …

    • Anaconda Răspunde

      Țiganii stau la periferie nu la drumul principal,întreabă în sat și te lămuresc consatenii lui.Familie mare remunerație mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.