Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

LIVE. Greva de la Electrolux, în a doua săptămână! “Nu cedăm”!

Greva de la Electrolux a intrat astăzi în cea de-a doua săptămână. Muncitorii s-au întâlnit în fața întreprinderii şi au scandat din nou împotriva conducerii. 

Sindicaliștii și conducerea fabricii din Satu Mare nu au reușit să ajungă la un compromis. Salariații cer doi lei în plus pentru fiecare oră muncită.

“Noi vrem doi lei. Nu cred că se poate mai jos. Eu vă spun că are de unde să ne dea. Am adus tot felul de argumente. Unul dintre elemente importante este faptul că costul angajatului în costul aragazului este de 4%”, a spus Sorin Faur.

Muncitorii au scandat “Demisa” și “Rușine” şi au huiduit de fiecare dată când se vorbea despre “lingăii” din fabrică, persoanele care ţin spatele conducerii.

Totodată, ei au scandat “Nu cedăm” şi “Unitate!”.

14 comentarii

  1. unu Răspunde

    unde sunt minerii??? sa vina miron cozma 🙂

    • Miner Răspunde

      Niciodata Miron Cozma nu a fost lider,el a fost doar o sluga de a lu ion Iliescu
      Lider adevărat este minerul care a participat la protestul nostru (Bobi Munteanu)

  2. Ster Răspunde

    Sa inchida odata fabrica si sa mearga inapoi de unde au venit!In Suedia!Mie n-o sa-mi lipseasca!

    • Altu Răspunde

      Da, să plece toate multinaționalele, toți străinii, că aduce tătuca Dragnea rezerva de aur și ne ține pe toți la buget. Toată lumea bugetară. Dacă pleacă firmele străine o luăm pe urma Venezuelei,dar asta merităm.

    • Dany Răspunde

      Da ma prostanacule. Suedia este o tara primitiva, nu ne pretam noi la ei… cat de prost poti sa fii?… ma minunez….

  3. john Răspunde

    25 de maistrii,25 de rusini, o intrebare; DORMITI BINE NOAPTEA?

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Sindicalistii, manipulati de PSD, vor să alunge investitorii.

    • Dany Răspunde

      Perfect adevarat. Din pacate multi angajati nu cunosc si nu inteleg sloganul: `STALIN(Dragnea) SI POPORUL RUS, BUNASTARE NE-AU ADUS` Apropo, liderii de sindicat nu sunt manipulati, ei sunt in `CUJET`si SIMTIRI, chiar PSD-isti. Face parte dintr-un plan, cu bataie pe termen lung, plan bine pus la punct de catre dragnea. Eu in locul suedezului as pleca, sa fie toti angajatii de la Electrolux someri, este forta de munca in Lume `cat china`,adica vorba lui nea Marin Drojdie: da-i in **** mea!. Apoi romanii sa produca potcoave pentru cai morti ca la din alea ne pricepem. De ce ar face parte dintr-o multinationala cu piata de desfacere in toata lumea? Mai exista un slogan, chiar oficial pe vremea DICTATORULUI, suna cam asa: MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI…prostovanilor!!!

    • x-ulescu Răspunde

      ce grija poarta liberalu patronilor , oare are vreun interes financiar ?
      Dragi muncitori sunteti ( scuzati expresia ,nu vreau sa va jignesc ) fraieri daca votati pnl , voi cu famiiliile si prietenii vostri sunteti cateva mii , sunteti o forta la vot ,nu cedati nu vor pleca nicaieri ca incet incet nu vor gasi cine sa le lucreze pe bani marunti. pe la voi a fost liberalu asta sa va dea martisoare cu strafu ,incalcand legea ( nu au voie in oras cu vehicule cu tractiune animala )

      • Dany Răspunde

        Marshhh ma postacule! X-sculescu, auzi ma cum il cheama? X-sculescu…asta-i pseudonim de om retardat? Pe tine te-o scapat ma-ta in cap cand ai fost mic dar tu nu ai de unde sa stii ca nu ti-o spus. Auzi ma de ce se leaga prostu`asta? ca nu au voie cu vehicule cu tractiune animala. Bine ca in Viena si Londra au voie. Si in toate orasele din Romania umbla magarii, asa cum esti tu, cu atelaje. Tu ai prins vremurile cand la Mamaia , pe litoral, au fost trasuri cu cai in loc de taxiuri? Ai fost deja pe lume atunci mai propagandistule? Ce zice asta: DRAGI MUNCITORI votati DRAGNEA si sigur ve-ti murii de…gripa spaniola si sigur nu s-or caca caii in fata la hotel Dacia.

        • x-ulescu Răspunde

          pa tine te-o fatat matta invers si ai ramas fara oxigen la cap, se pare ca nu ai iesit din oras ,ca altfel vedeai la intrare semnele care interzic accesul mijloacelor cu tractiune animala ,dar la liberali legea e facultativa ,nu-i pentru ei. in locurile despre care ai spus au autorizatie sa intre , daca voi aveti sa o publicati ,daca nu sa INCALCAT legea, Sunt sigur ca muncitorii care vad ce pareri au liberalii despre ei vor sti cu cine trebuie sa voteze

      • Otelarul Răspunde

        Tractiune animală era daca erai înhămat tu, x-ulescu, pesedescu!

  5. unlingau Răspunde

    Mai fratilor. Va rog sa intelegeti situatia in care se afla angajati de la electroluxus. Va veni timpul cand multinationalele care ne-au fu…ut ani intregi in c…r vor pleca din tara… Vom fi singura tara din UE care o sa aiba numai o singura firma internationala> pe WesternUnion. Totusi, nu putem lasa pe smecherii occidentali sa ne jefuiasca cu salarii sub orice critica si nivel de trai, numai pentru ca suntem o tara unde n-a fost cultivata cultura opozitiei civile. #standwithworkersofelectrolux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.