Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

LIVE&FOTO. Accident grav. Două mașini implicate și două persoane încarcerate

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață la intersecția dintre satele Medieș Vii și Medieș Râturi, județul Satu Mare. Două mașini au fost implicate, iar două persoane au rămas încarcerate din totalul de trei victime.

Accidentul a fost provocat de poștașul din Medieșu Aurit, care nu a oprit la indicatorul Stop. Ambele maşini au fost proiectate în șanțul cu apă depe DN 19 Satu Mare – Baia Mare, iar până la sosirea echipajelor de salvare, o persoană i-a ținut capul ridicat pentru a nu se îneca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD-TIM și două ambulanțe SAJ.

Traficul a fost blocat pe drumul DN 19 Satu Mare-Baia Mare.

Inițial, persoana ce a sunat la 112 a precizat că sunt trei mașini implicate și o singură persoană încarcerată.

Ce spun pompierii

În această dimineață, la ora 08:40, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru extragerea a două persoane rămase încarcerate în urma unui accident rutier produs la intersecția localităților Medieș Vii și Medieș Râturi.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere a incendiilor și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD-TIM și două ambulanțe aparținând SAJ Satu Mare.

Pompierii au acționat cu accesoriile specifice, reușind extragerea rapidă a celor 2 persoane rămase încarcerate. În urma acestui accident au rezultat 3 victime, toate fiind preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare.

2 comentarii

  1. Aristotle Răspunde

    Govor Mircea sa urmeze!

    • Oarecare Răspunde

      Cum kkt, ai ajuns de la una la alta? Cat de oligoid poti sa fii? Te rabda pamantul vierme frustrat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.