Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Mare atenţie să nu luaţi ţeapă! Programul colectării deşeurilor vegetale!

Mare atenţie să nu luaţi ţeapă! Un sătmărean a sunat la firma de salubrizare să întrebe când poate scoate în stradă deşeurile vegetale din grădină, aşa cum se întâmplă în fiecare an. La telefon i s-a spus o persoană care l-a informat că deocamdată nu s-a stabilit nimic, iar acest serviciu poate fi făcut oricând contra cost.

Tot astăzi, Primăria a anunţat programul în care sătmărenii pot scoate în stradă deşeurile vegetale, în mod gratuit.

“În perioada 18.03.2019 – 30.03.2019, Primăria Municipiului Satu Mare și operatorul de salubritate SC Florisal SA demarează acțiunea de colectare a deșeurilor vegetale de pe domeniul public”, a transmis Primăria.

Aşadar, dacă vreţi să nu plătiţi în plus pentru ridicarea deşeurilor vegetale, trebuie să fiţi atenţi să vă încadraţi în programul anunţat.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Sătmăreni, în special cei care locuiți la case, nu fiți fraieri să cădeți în plasa Florisalului!
    Toate deșeuurile din grădini se pot composta, este un proces natural din care obțineți un îngrășământ 100% organic! Nu miroase, nu ocupă loc!
    Un composter poate costa ceva bănuți, dar cu puțină îndemânare, fiecare GOSPODAR își poate confecționa unul din materiale reciclate din paleți veci (de exemplu)!
    Dar chiar și în cazul în care îl cumpărați, investiția este minimă, dar rezultatele sunt surprinzătoare! Nu veți mai da bani pe chimicale și veți avea o grădină frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.