Ultima actualizare: ieri, 18:04
Locale

Mihai Bendeac vine la Satu Mare. Unde îl veți putea vedea

Mihai Bendeac vine la Satu Mare, la Casa de Cultură a Sindicatelor, marți – 21 mai, unde va juca în piesa de teatru „Bani din cer” în regia lui Horațiu Mălăele.

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea.

Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă. Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela

Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit. Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Biletele vor fi disponibile, în curând, online, pe iabilet.ro și offline la Casieria Casei de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.