Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Liviu Dragnea intervine în cazul muncitorilor de la Electrolux. Mesajul președintelui PSD

Liviu Dragnea a făcut referire, într-un discurs susținut astăzi, la situația în care se află muncitorii de la Electrolux de două săptămâni.

Președintele PSD a a cerut întâlnirea de urgență a reprezentanților Ministerului Muncii și ai comisiilor de specialitate ale Parlamentului cu cei ai sindicatelor, pentru reinițierea Legii Dialogului Social.

”Acești nemernici, mincinoși, trădători (Opozitia – n.r.) merg afară și vorbesc de rău România. Ei spun că românii au plecat din cauza noastră. Românii au plecat afară pentru că acolo au găsit salarii mai bune. De ce au găsit acolo salarii mai bune? Asta s-a întâmplat din cauza faptului că Boc și Băsescu și toată camarila vopsită PNL-istă acum a tăiat Legea Dialogului Social.

De ce un muncitor de la Satu Mare care acum duce 1.700 de lei să nu ducă și el acasă bani la fel ca un cetățean european care lucrează la filiala-mamă? Ei zic că sunt eu nebun, că sunt rău, că sunt anti-european. De aici, de la acest microfon cer Ministerului Muncii și comisiilor din Parlament să se întâlnească cu reprezentanții sindicali și să reia de urgență Legea Dialogului Social”, a precizat Liviu Dragnea.

Președintele PSD face referire la legea adoptată pe vremea guvernării PDL, care asigură și acum anumite privilegii angajatorilor.

17 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Măi Livache,să câştige şi muncitorii noştri ca cei din vest,2000 de euro şi mai mult.Parcă aşa aţi negociat când aţi privatizat BCR,Petrom şi altele ca să fim ACCEPTAŢI în UE,să crească salariul după o schemă.Aşa a fost sau vă tzreziţi ca prasta-n târg să vă faceţi capital politic din necazul oamenilor?

  2. Pop Popovici Răspunde

    PSD este importatorul gunoaielor din occident, e ciuma care distruge generatii de vieti prin imbolnavirea lor, asta este PSD.

  3. Nicu Răspunde

    Mâncătorul ăsta de căcat s-a găsit să vorbească ???

  4. Muncitor Răspunde

    Tov Dragnea, cere urgent guvernului să dea o ordonanță de urgență, așa cum ai făcut când ai avut interese personale!

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Cine se aseamana, se aduna! Liderii de sindicat si Liviu Dragnea

    • Satmarean Răspunde

      De ce nu mergi tu sa lucrezi la Electrolux?

    • Ma-ta Răspunde

      Iar te-ai trezit elucubrand de unul singur? Postacule! Hai pune tu manutza si mars de munceste pe 1700 de lei si vorbim pe urma despre sindicate si alte cele. A’ dracu’ de avorton post decembrist ce esti!

  6. c-block Răspunde

    @Hahaha, mie mi-a fost prof de română regretatul Mihai Fodor. La cum te-ai exprimat adineauri sigur primeai “felicitare” de la el. Iar faptul că te acoperi cu neajunsurile altora spune multe. Tu ai grijă de cum te exprimi tu nu de faptul că tinerii își bagă picioarele în general în lectură.

    • Hahaha Răspunde

      Bravo Igrec!!! Am dat copy/paste sa inveti si tu ca se scrie Matematica, Istorie si Romana.

    • Gogu Răspunde

      O fi fost bun ”regretatul” la cum se exprima IN ROMANA,insa in politica s-a exprimat ca un repetent !!!!HAHAHAHAHA!!

      • c-block Răspunde

        Așa este, ca politician era un ratat dar nu despre asta era vorba, nu? Ca prof era de nota 10.

  7. Sclav pe plantatie Răspunde

    Toata adunătura #-ista cu ale sale slogane furibunde….”ciuma roșie” bla bla….dar ce ziceti de “mafia portocalie”, de smenarii “democrati” , de liberalii aserviți intereselor straine, slugoi penibili ai nemtilor, austriecilor, olandezilor,francezilor si ai tuturor celor care le intind din vest cate o bucă spre pupat?! Adunătură josnica de vasali! Pentru ce zbierati voi? Salarii de mizerie? Sclavagism modern? Nu aveti nimic in comun cu țara asta! V-as da afara cu un șut in cur in frunte cu vasalul sef Werner, Kovesi penala, Mandolina limbă lată, Macovei procuroarea comunista, integratul in absolut si hiper tehnocratul Ciolos….si lista este lunga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.