Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

O bătrână de 79 de ani a ajuns pe mâna Poliției. Vindea țigări de contrabandă

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad, în urma unor activități specifice au identificat pe raza orașului Tășnad, o femeie, de 79 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa 1 600 de fire țigarete de proveniență ucraineană cu scopul de a le oferi spre vânzare.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii asimilate contrabandei.

Sursa – IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Important e ca Dragnea inca nu a ajuns pe mana politiei. :-))

  2. mipudeco Răspunde

    Biata batrana! Au prins-o pe ea pentru ca nu mai putea fugi. Daca politistii nu ar palavragi cu vanzatorii de tigari de prin piete, ar intreba de sanatate cel putin pe vreo 10. Cei mai buni prieteni, politistii cu tzigarăii! Despre serviciu, nu mai e cazul sa scoatem o vorba!

  3. Driver one Răspunde

    Rusine sa va fie gunoaielor de militieni.

  4. Zile d-l Geo Răspunde

    Ce rusine …….marii infractori guverneaza la televizor, politistii prieteni cu contrabandistii, stiti voi mai multe cazuri…. si “sursele” IPJ se lauda ca au prins ….o batrina de 79 de ani !?
    Probabil facea concurenta “neloiala” prietenilor politistilor….

  5. bulibasa Răspunde

    Domnilor politisti , sigur nu a-ti aflat de afaceristul care aprovizioneaza crasmele ( alea ordinare ) din cartiere , cu tigari de Ucraina ???????

  6. Mae Răspunde

    Bine ca alți duc cu tirurile ,di șpagă peste tot ,(ex Ghità ioujib,laur haș,esedra

  7. cetatean Răspunde

    Felicitari pol Tasnad lege e lege la Tasnad arestati-o si la lada cu ea :)))) Sunteti mandria judetului :))) BRAVO !!! Da de ce nu ati zis ca ati gasit asupra femeii 8 cartuse de tigari ? Voi spuneti 1600 fire de tigari sa para captura mai impresionanta :)))) Altfel suna !

    • x-ulescu Răspunde

      comentarii tipice pentru #rezist , legea e facultativa , daca EU vreau sa fac ceva ( demonstratii ILEGALE , constructii FARA autorizatie ( 1 m autostrada , intrare in oras cu sareta (Desi e interzis ) si case luate cU ACTE FALSE !! , sponsorizari ILEGALE de partide, etc. Ganditi-va cum vor guverna ( daca doamne fereste ajung la guvernare ) DAR politia ar trebui sa vada si cum au ajuns tigarile in tara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.