Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Rețeaua Orange a picat în aproape toată țara. Probleme și la Satu Mare

Compania Orange anunță că probleme de funcționare cu care se confruntă rețeaua de telefonie mobilă la nivelul întregii țări, miercuri după-amiază, este cauzată de secționări multiple în rețeaua de fibra optică.

Rețeaua Orange a picat, miercuri după-amiază, în aproape toată țara, problemele durând de mai bine de 45 de minute. Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de compania Orange, tehnicienii încearcă să rezolve o problemă la rețeaua de fibră optică.

,,Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, se arată în mesajul de pe Facebook.

 

 

Un comentariu

  1. Lacatus Răspunde

    N-a sunat deloc orange-ul ieri… am citit prin alte parti ca i-am putea da in judecata sa ne recuperam prejudiciul (cel putin firmele). Are rost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.