Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Mircea Govor a fost ales președinte executiv al PSD Satu Mare

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat, ce a avut loc în această după-amiază, miercuri, 27 martie, Mircea Govor a fost ales noul președinte executiv al PSD Satu Mare.

Comitetul Executiv Județean a fost convocat pentru a desemna persoanele care vor urma să ocupe funcțiile rămase vacante din conducerea organizației, și anume un post de președinte executiv, și trei posturi de vicepreședinți. În funcția de președinte executiv a fost ales Mircea Govor, care revine astfel la conducerea social-democraților sătmăreni.

Funcțiile de vicepreședinți, rămase de asemenea vacante, au fost preluate de Radu Iancu, primarul comunei Valea Vinului, Radu Cristea, respectiv de Gabriel Mihali.

18 comentarii

  1. Robu' Răspunde

    Ataaaaat! No’ amu’i bai! 🙂 🙂 🙂 Stiu cativa destepti care o sa aiba viata grea! !

  2. cetatean Răspunde

    Sc PSD Srl

  3. Hahaaaa Răspunde

    E clar..

  4. Gicu Hugi Răspunde

    “La vremuri noi, tot noi”

  5. PENALUL Răspunde

    Vai ce iti m-ai place banul hot ordinar..era bine asa-i pe cand erai la butoane..bani..curve..influenta..acuu esti doar un NIMENI..vrei inapoi este..sa mai furi din banii bugetului…tot neamul tau l-ai aranjat..matusi cumnati surori fini afini etc in functii la stat pe veci si tot mai vrei..te vede Dumnezeu..si el stii ca nu bate cu bota..

  6. Kkt Răspunde

    Se face curatenie in partid…. la munca nu la vb….asa macar in CL din mun. Se va pune capăt dualismului Koaracsoni^Crăciunul & Muck ce mik incepi sa fiiii….Ce caută trecătorul psiholog Mifali Gab.Mihali la Afir de lagricultura.
    Faceti treabă dar fara ei….

  7. Coica Răspunde

    Gata …. S-o. Terminat! Cata casa

    Poptii o belit -,

    🙂

  8. bunica Răspunde

    Se pare ca PSD mai are cativa sustinatori printre pensionari si neamuri dar nu cine stie ce . Lucrez cu oameni si aud foarte multe comentarii la adresa partidelor sau politicienilor . Ma uimeste speranta infinita a celor trecuti de prima tinerete intr-o viata mai buna . Oameni buni , nu mai dati sanse celor care sa-au dovedit a fi incapapili sa va schimbe viata in bine . Timpul zboara , voi ramaneti cu speranta iar cei carora le dati sanse la infinit raman cu sacul plin si cu satisfactia de a fi reusit sa pacaleasca de atatea ori……. Nu uitati ca aveti dreptul la o viata mai buna pe BANII vostri . Eu chiar sunt o bunica de aproape 60 de ani care crede in puterea tinerilor de a face ceva pentru binele tuturor . Cei de teapa lui Govor nu ma impresioneaza de mult .

  9. Geooooo Răspunde

    DNA !! Tic tac tic tac Govoreeee!
    Neamurile tale te vor trage in jos!!!!

  10. Adrian Cozma Răspunde

    Mircea, la pușcarie cu tine!

  11. Valahu Răspunde

    M U I E psd MU I E G U N O iului ,escrocului g o v o r.

  12. marius Răspunde

    s-a intors tovarasul govor la butoane,ati rupt-o in fericire psdistilor!………..da lingaul de raul baptan nu se reactiveaza!?

  13. titus Răspunde

    De cand asteapta analfabetul condamnatul in deveire mircea govor sa preia conducerea PSD Satu Mare sa plateasca niste polite dusmanilor, a reusit! cu ajutorului celuilalt condamnat definitiv Dragnea Liviu sa se instaleze si sa mai masluiasca niste asfaltari prin judet.

  14. Marius2 Răspunde

    Hallo marius sau Ciprian Ardelen, linge linge dar tu lingi foarte bine, unde esti in pro? Perfect pe langa pro…. continua si stitu… masculin, vanator de functii si femei din interes ca si politic. Relizari 0 profeaional 0 oportunist Daaa… Profitor……

  15. Levy Răspunde

    Salut alegerea domnului Govor in functia de presedinte executiv si-l sustin in munca de partid. Ma uit ca cate comentarii sunt aici de la tot feluri de avorton ratati care injura P.S.D.-ul si pe domnul Govor. Le recomand sa se inghesuie la usa domnului Enetescu, au mare nevoie de tratament !!!

  16. monica Răspunde

    Ma bucur foarte mult ca ati revenit!
    Trebuie sa recunosc ca sunteti foarte bun organizator! M-as bucura sa ma chemati si pe mine la sedinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.