Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Spectacol la Teatrul de Nord Satu Mare, sub semnul Campaniei Naționale ,,Artiștii pentru artiști”

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 editii a Campaniei sociale „Artistii pentru artisti”, cu sprijinul institutiilor de teatru din Bucuresti si din tara. Prin aceasta campanie umanitara organizata de UNITER in luna martie si aprilie, se strang fonduri pentru artistii de orice varsta, din toata tara, care au probleme medicale si o sanatate precara. Un spectacol jucat sub semnul acestei campanii va avea loc și în municipiul Satu Mare, la jumătatea lunii martie.

Cateva zeci de institutii teatrale din Bucuresti si din tara au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie si aprilie, incasarile din vanzarea de bilete urmand a fi directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala.

Spectacolul jucat la Satu Mare sub semnul Campaniei Naționale ,,Artiștii pentru Artiști 2019” va avea loc în data 17 martie, la Teatrul de Nord. Sătmărenii vor putea urmări piesa Desculț în parc de Neil Simon, în regia Laurei Moldovan.

,,Teatrul de Nord donează încasările din vânzarea biletelor la spectacolul DESCULȚ ÎN PARC, programat duminică 17 martie 2019, ora 19.00, pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara aflați în situații dificile.

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 | Telefon: 0261712106 | e-mail: [email protected] | Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului. Preț bilet: 25 lei”, anunță Teatrul de Nord Satu Mare.

Spectacolele teatrelor și instituțiilor de cultură din Bucureşti şi din ţară incluse în Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” se joacă sau se difuzează în folosul artiștilor cu probleme de sănătate și existență.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.