Ultima actualizare: azi, 10:08

Publicitate

T 42 – Localul din Satu Mare care te duce în America anilor ’30, perioada prohibiţiei şi gangsterilor

T 42 – un local cu totul special a fost deschis în centrul vechi al municipiului  Satu Mare. Experienţa la Tea for Two este ca o călătorie în timp, în atmosfera Americii din anii ’30, când era interzis alcoolul, iar spirtoasele erau produse şi vândute ilegal de către gangsteri.

Reprezentanţii localului au dorit să aducă ceva cu adevărat nou în Satu Mare. Având în vedere specificul clădirii, locaţia din în centrul vechi, care este practic un întreg monument istoric, ei i-au gândit să găsească o temă specifică începutului secolului trecut, ajungând astfel la America prohibiţiei.

Decorul localului este unul cu totul deosebit, având specificul unei ceainării din America anilor ’30, când se bea alcool pe ascuns, în căni de ceai. Pe pereţi sunt redate scene din viaţa gangsterilor, iar obiectele de decor sunt specifice vremii, şi anume un gramofon funcţional, telefoanele vremii, mesaje ale gangsterilor. Până şi toaleta este una ieşită din comun. Sunt scenete de crimă, iar clienții au ocazia să se fotografieze asemenea unor infractori în secţia de poliţie, cu numele pe tăbliţă.

Cel mai important lucru însă este meniul, cu totul şi cu totul inedit

Aici găsiţi o serie de cocktailuri, multe din ele specifice vremurilor pline de gangsteri. Chiar dacă are specificul anilor prohibiţiei, aici găsiţi băuturi alcoolice, le puteţi savura, și este chiar legal!

Un accent deosebit a fost pus pe calitatea cafelei, care este special prăjită de către o firmă din Cluj.

Totodată, aici se pot comanda şi bucate, platouri reci italiene, burgeri, şapte feluri de pizza, bruschete, paste, salate, dar mai ales o scăriţă cu totul şi cu totul deosebită. La desert, speciale sunt gofrele, foarte apreciate în alte state vestice.

Dar, nu vă dăm mai multe detalii din meniu, ci vă invităm să le descoperiţi singuri, în Piaţa Libertăţii la nr. 14, chiar lângă Target.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook T42 Tea for Two

5 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Macar am vazut niste poze de calitate pe acest Site…. 🙂

  2. Unu' Răspunde

    Arată chiar foarte bine!
    Îmi vine să ling monitorul la ultimele poze!
    Abia aștept să … testez … =)

  3. Mae Răspunde

    E fain mai mai mai ,place la mine

  4. Jan Răspunde

    Si mie imi place mult.
    Abia astept sa savurez o cafea acolo.
    Felicitari pentru idee !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.