Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Câine împușcat la Carei, chiar în curtea stăpânilor

Câine împușcat la Carei. Un câine a fost împuşcat duminică, tocmai în curtea stăpânilor. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei, care a ridicat probe, dar şi a asociaţiei pentru protecţia animalelor Puffi din Carei, care l-a mediatizat pe facebook.

Redăm postarea:

De neimaginat ce se intampla in Carei!
Uciderea prin impuscare a cainelui?? in curtea stapanilor. Acestia locuiesc in vie de 11 ani .
Ieri, duminica intre orele 13.00-13.20 ( la pranz), stapanii cainelui, sot si sotie luau masa ,televizorul mergea pe maxim, oamenii fiind mai in varsta, nu au auzit ce se intampla afara, in curte. Dupa ce au mancat, stapanul a iesit in curte sa-i dea mancare cainelui. Spre mirarea stapanului, cainele era in spatele casei sub o chiuveta, tremura, nu i-a vazut rana. l-a mangaiat, , s-a gandit ca poate a auzit un zgomot mai mare si cainele s-a speriat. I-a lasat mancarea si a plecat in casa, fara sa-si dea seama ca, cainele este impuscat. Mai tarziu a iesit din nou sa vada ce face cainele, Bietul animal se retrasese undeva lateral, sigur avea dureri ingrozitoare.Stapanul a gasit cainele fara suflare. Murise. Era era plin de sange asa cum se vede si in poze. Cainele era deosebit de iubit si ingrijit, era o placere sa-l vezi ce frumos este. Acesta a fost adoptat de la noi, si eram tare multumiti de cum arata acest suflet nevinovat. Am chemat Politia Municipiului Carei la fata locului pentru a face investigatii, Au facut poze si au luat toate datele de la stapani. Cainele a fost dus la DSV Satu Mare pentru autopsie. Speram din suflet ca organele de cercetare sa gaseasca criminalul si sa-si primeasca pedeapsa meritata, cativa ani de puscarie!

3 comentarii

  1. Matei Răspunde

    Cineva a vrut sa se simta barbat, si cum altfel nu-l ajuta nici neuronii iar fizicul nici atat, s-a gasit sa traga cu arma. Imi pare rau pentru stapanii catelului,

  2. Jan Răspunde

    Sper ca in acest caz politia sa nu se limiteze la o simpla cercetare si acuzatie pentru impuscarea unui ciine.
    Este un caz tipic de atac armat asupra unei proprietati private si punerea indirecta in pericol a vietii proprietarilor.
    Oricind un glont poate ricosa cu efect mortal…
    Analizind glontul luat din ciine cu mijloacele tehnice aflate in dotarea laboratoarelor criminalistice, se poate gasi foarte usor arma cu care s-a tras.

  3. Bahu Răspunde

    Cum poate obtine un permis de arma un criminal periculos de acest tip , nu stiu ! Cred ca , depunand un mic efort il puteti ” captura ” deoarece in Carei nu toti au acest tip de permis .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.