Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Ministrul Muncii: ,,Voi solicita respect pentru muncitorul român”

Ministrul Muncii Marius Budăi, aflat la Satu Mare pentru a media conflictul de la Electrolux, a revenit cu declarații și totodată cu o scurtă concluzie după discuțiile cu sindicaliștii. Ministrul a declarat că urmează să aibă o întrevedere și cu conducerea companiei, menționând că va solicita respect pentru muncitori.

,,Am discutat cu reprezentanții angajaților, mă duc să discut și cu angajatorii și voi solicita clar, cu voce foarte tare, respect pentru muncitorul român. Întâi de toate, vreau să percep și ceea ce angajatorul spune. Trebuie să vedem de ce s-a ajuns la această situație, cum se poate remedia în termenul cel mai scurt. Eu voi sta în Satu Mare cât pot eu de mult să pot cumva să-i readuc la dialog”, a declarat ministrul Marius Budăi, după discuțiile cu sindicaliștii de la Electrolux.

Liderii de sindicat au vorbit de asemenea despre cum a decurs întâlnirea cu ministrul Marius Budăi.

,,Domnul ministru a spus că a venit ca să rezolve anumite cerințe ale angajaților de la Electrolux, că îi pare rău că oamenii stau în stradă de o lună. Încearcă să discute și cu cei de la Electrolux să aducă cele două părți la masa dialogului, să vadă care sunt celelalte probleme legate de ce se întâmplă în fabrică, dacă reclamațiile făcute la ITM sunt sau nu sunt valabile, dacă oamenii au dreptate să-și ia tichetele de masă”, a declarat liderul Sorin Faur.

În această după-amiază, la ora 12.30, ministrul Muncii va avea o întâlnire și cu o parte dintre greviști, în fața fabricii Electrolux.

6 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Un gunoi care apara o ceata de lenesi. De ce nu sunt toti muncitorii de la Electrolux in greva ? Pentru ca pe grevisiti ii manipuleaza sindicatele.

    • Xmm Răspunde

      Cum poți sa te pronunți in acest hal ca sunt o ceata de Leneși ,in acea ceata cum le numești tu ,sunt oameni cu zeci de ani de munca chiar și 30 sau peste chiar in aceasta fabrica, in prag de pensie.Nu mai vorbi așa de acești oameni din momentul in care nu ai lucrat intr-o fabrica și nu sti cum e sa lucrezi contra cronometru.

  2. Govor Răspunde

    Domnu Sasu a plecat deoarece nu are cum sa comision de aici .
    Nici contract pe Anda SRL

  3. john Răspunde

    adrian cozma ,nu stiu cine dracu esti ,un singur mesaj pt tine.FUCK YOU !

  4. mae Răspunde

    oameni dar daca este o firma privata,nu ai ce sa faci daca vrea urca salriu daca nu nu ,asta este imi pare rau de acesti oameni,dar nu prea ai ce sa impuii,nu cam asa este,,,,,,,sau cum este ???

  5. marian Răspunde

    Vei solicita pe dracu sa te duca,nu tu decizi! tu esti un paduche plantat in guvern care habar nu ai pe ce lume traiesti dar sa ma iei decizii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.