Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Anchetă la şcoala din Pomi. O elevă s-a făcut cu carioca şi a spus că a fost bătută!

Anchetă la şcoala din Pomi. Inspectorul şcolar general, Călin Durla, a declarat astăzi că s-a deschis o acnhetă ala cşoala din Pomi, unde au apărut reclamaţii că elevii ar fi fost bătuţi de către o persoană, dar o fetiţă a spus că s-a făcut cu cariocă pe mână.

Călin Durla a explicat pentru PortalSM cum s-a petrecut evenimentul:

“Învăţătoarea a fost bonavă, n-a venit dimineaţa, conducerea a suplinit cu un profesor până la ora 11, iar ora de la 11 la 12, ca să pornească copiii deodată cu microbuzul care îi transporta, i-a lăsat în grija îngrijtoarei, care de fapt este o doamnă care a fost pedagog la casa de copii din Pomi timp de 30 de ani şi are o anumită experienţă şi expertiză, n-a avut probeme de violenţă în întreaga perioadă. În pauză, copiii de clasa I s-au jucat, s-au hârjonit, iar dânsa i-a despărţit, nu i-a lovit. Poate că i-a strâns mai tare de mână. Din spusele direcţiunii, în urma discuţiilor de astăzi o fetiţă a recunoscut că s-a făcut cu carioca roşie pe mână ca să pară că a fost lovită cu nuiaua. Eu am închinat să cred că aşa este”, a declarat Căin Durla.

 

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Da, normal, copii mint, nu babetoiu!
    Doamne ferește ce-aș mai calma-o pe duduie …!!!

  2. Altu Răspunde

    Copiii din zilele de azi… sufla putin vantul si isi rup o mana. Sa ii vezi la clasa incepand cu a-3a pana la 7-8a. Cand isi bat joc de profesori, de la injurii la scuipat aia nu o vede nimeni…mai mult nici parintii nu iau masuri. La o buna parte din ei lipseste cu desavarsire educatie, pardon, dresajul…ca la cum se comporta ai zice ca sunt animale..dar nici animalele nu se dreseaza cu bataia..dar astia nu inteleg nici cu vb.buna…nici zbierat, nici bataie…

  3. matusa Răspunde

    Catre conducerea Portalsm : va rog trimiteti la scoala pe angajatii care nu stiu sa scrie corect . Pai asa se scrie un articol ? Daca un profesor de lb. Romana corecteaza ramaneti repetenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.