Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Poliția Locală, amenzi pe bandă rulantă. Sancțiuni de zeci de mii de lei, doar în ultima lună

Poliția Locală Satu Mare a aplicat, numai în luna martie, peste 200 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/ 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Astfel, s-au aplicat în total 215 sancţiuni contravenţionale din care 11 cu avertisment şi 204 cu amendă în valoare totală de 58.490 lei.

Cele mai frecvente fapte pentru care se aplică sancțiuni sunt: săvârşirea în public de acte sau gesturi obscene, apelarea în mod repetat la mila publicului, atragerea de persoane în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obţine foloase materiale, scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în locurile publice, provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, tulburarea liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote ori prin strigăte, distrugerea bunurilor publice.

,,În ciuda tuturor eforturilor, cei care nu înțeleg să respecte legea și bunul public continuă să urâțească spațiul public al orașului, dând dovadă de lipsă de respect față de oraș și față de sătmăreni. Identificarea acestor persoane este unul dintre principalele obiective ale agenților Poliției Locale aflați în patrulare, iar cetățenii care observă astfel de fapte sunt rugați să apeleze dispeceratul Poliției Locale 0361.919”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

 

5 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Langa spitalu nou ,pe peretele unde este fornetii ,sunt scrise cuvinte obscene !! se aude politia ??

  2. Y_grec Răspunde

    dacă scrie MU13 psd nu e nimic obscen , dimpotrivă !

  3. marisca Răspunde

    Politia locala trebuie sa faca ceva schimbari pe ici pe colo . Atitudinea dumnealor atunci cand raportezi o problema nu mi se pare eficienta . Se trage de timp cu intrebari repetate in special la adresa celui care suna apoi ti se comunica sa astepti in zona pana va fi disponibil vreun echipaj iar pe cand ajunge echipajul daca ai noroc sa nu dispara persoana care perturba linistea publica ( sau alte situatii ) tot cel care suna este luat la intrebari sa arate buletinul, sa mai spuna o data ,, CARE ESTE PROBLEMA “??? timp in care – cersetorul ,agresorul , exchibitionistul sau cine o mai fi este pus sa stea in masina ( are drepturi nu ? ) iar peste 15 min daca este vorba de cersetor il vezi la treaba fix in aceasi zona . TRIST

  4. Karapix Răspunde

    Nu-i mai ridicati in slavi … se caca pe ei cand boschetarii si tiganii din Centru Nou beau sau se drogheaza in statia de bus din fata de la Casa de Moda … sau cei de la Spitalul Judetean beau si fac scandal prin Micro 15 … Sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.