Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ecaterina Andronescu vine mâine într-o vizită de lucru la Satu Mare

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, se va afla vineri, 12 aprilie, într-o vizită de lucru în Satu Mare, ocazie cu care va prezenta viziunea națională „Educația ne unește!”, care își propune să dezvolte un dialog constructiv pentru educația viitorului.

Viziunea asupra rolului educației va fi dezbătută la Satu Mare în cadrul unei ședințe cu directorii și directorii adjuncți de școli, inspectorii școlari și formatorii, reprezentanți ai elevilor. Întâlnirea va avea loc la Casa Meșteșugarilor din municipiul Satu Mare, vineri, începând cu ora 18.00.

Documentul propune structurarea rolului educației, implicit rolul sistemului național de învățământ, pe cinci valori fundamentale: încredere, echitate, solidaritate, eficacitate și autonomie, care să se regăsească în cinci principii: centrarea pe elev, flexibilitate, calitate măsurabilă, colaborare, subsidiaritate.

4 comentarii

  1. Bobo Răspunde

    Ce coincidenta. Baba nu poate dormi linistita ca a sters eleva noastra cu ea pe jos. Rusine ,spurcaciune , ar trebui sa iesi dracu la pensie si sa lasi oameni demni sa conduca invatamantul asta. Esti o rusine nationala . Ai distrus tot ce inseamna invatamant in tara asta. La casa de nebuni te-as trimite ,vierme !!!

    • Raul Răspunde

      Subscriu. Numai analfabeti avem la conducere… Dragnea repetent… Tariceanu repetent… Veorica Dancila din tiliorman cu gramatica romana inventata la Videle in bufet… Ce rusine…

  2. x-ulescu Răspunde

    bine ca avem un presedinte expert in acte false cu care fura case !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.