Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Controale RAR și Poliția Rutieră în Satu Mare. Certificate de înmatriculare ridicate și amenzi de mii de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 23 aprilie, acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.900 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19A, pe raza localității Ardud, ocazie cu care au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.030 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, două autovehiculelor care emanau noxe peste limita legală admisă și unul pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autovehicul.

Totodată, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 000 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Foarte bine! Scăpați-ne de hârburile de pe șosele!
    O idee ar fi și verificarea firmelor care fac ITP-ul acestor adevărate pericole publice! Acolo s-ar eradica problema!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.