Ultima actualizare: azi, 19:27
Locale

Corina Crețu și președintele PRO România, Victor Ponta, vin la Satu Mare

PRO România își lansează, mâine, candidații la alegerile europarlamentare, la Satu Mare. La eveniment vor participa președintele PRO România Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu, primii doi pe lista candidaților la alegerile din 26 mai 2019.

Evenimentul va avea loc joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la Casa Meșteșugarilor de pe strada Ștefan Cel Mare din municipiul Satu Mare.

„Îi invităm să participe la eveniment pe toți membrii și simpatizan ii PRO România și pe toți sătmărenii care vor o Românie Europeană, o Românie dezvoltată, stabilă și prosperă”, este mesajul partidului PRO Româna Satu Mare.

2 comentarii

  1. Coco Jambon Răspunde

    Vin nemultumitii de la ”ciolanul” cu fasole al psd …Astia s-au ales doar cu fasolea, care dealtfel cred ca doar cu atat vor ramane, mai ales daca se ”bazeaza” pe (hahahahaha)”cei mai buni din psd”,stiti voi care sunt aia doi din Satu Mare !

  2. Pasarea Colibri Răspunde

    Unde se tine Stand-up Comedy-ul asta, ca vreau sa-mi rezerv din timp niste locuri bune.
    N-am mai ras de multa vreme……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Electrolux Satu Mare a solicitat instanței declararea grevei drept ilegală

Electrolux Satu Mare a solicitat în instanță declararea grevei drept ilegală, potrivit vicepreședintelui sindicatului Samus, Radu Matica. Procesul va începe...

Închide