Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Electrolux Satu Mare a solicitat instanței declararea grevei drept ilegală

Electrolux Satu Mare a solicitat în instanță declararea grevei drept ilegală, potrivit vicepreședintelui sindicatului Samus, Radu Matica.

Procesul va începe mâine, și potrivit sindicaliștilor, la baza procesului stă incidentul din data de 3 aprilie, când greviștii împreună cu sindicaliștii au ieșit în stradă și au blocat traficul, întinzându-se pe șosea, după care s-au îndreptat către intrarea de la Electrolx.

„Casa de Avocatură Mușat&Asociații ne-au acționat în instanță pentru nelegalitatea acestei greve. Asta datorită faptului că am părăsit țarcul. Noi, animalele needucate, atunci, în data de 3. Astăzi, după ora 11.00 o să mă întâlnesc cu doamna avocat, având în vedere că procesul începe mâine”, a spus Radu Matica, vicepreședintele sindicatului Samus.

Un comentariu

  1. XYZ Răspunde

    Pai chiar v-ati comportat ca niste animale. Nu pentru ca ati parasit tarcul, cum ii ziceti, dar pentru tot ce ati strigat. pentru ca actionati pe baza spiritului de turma, fara sa ganditi. Eu as vrea, cum a comentat cineva la alt articol, sa se inceapa si o ancheta sa se vada cati din grevisti lucra la negru, dar ei zic ca sunt in greva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.