Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

FOTO. Ambasadorul SUA Hans Klemm s-a întâlnit cu oameni de afaceri din Satu Mare

Excelența Sa Hans G. Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a avut miercuri dimineața o întâlnire cu reprezentanți ai Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Satu Mare (PIMM), filiala locală a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).Întâlnirea a avut loc la restaurantul Class și a fost singura din cadrul scurtei vizite pe care domnul ambasador a făcut-o în Satu Mare.

Excelența Sa Hans G. Klemm a dorit să ia pulsul mediului de afaceri sătmărean într-un cadru restrâns pentru afla dificultățile cu care se confruntă, dar și oportunitățile de investiții din zonă.

Reprezentanții mediului privat și-au prezentat afacerile și au expus problemele pe care le întâmpină, temele comune atinse fiind instabilitatea legislativă, lipsa de predictibilitate, birocrația și criza de pe piața forței de muncă.

În finalul întrevederii, domnul ambasador Hans Klemm și-a exprimat intenția de a reveni în Satu Mare la întâlniri mai extinse cu mediul de afaceri, la care să participe inclusiv potențiali investitori americani. În acest sens, președintele PIMM Satu Mare, Crina Dunca, i-a adresat invitația de a participa la Forumul INVEST în Satu Mare, la o dată care ar urma să fie stabilită de comun acord.

La întâlnire au mai participat membrii PIMM Satu Mare, deputatul Octavian Petric  – în calitate de reprezentant al SC Metalpet SA,Lavinia Filip – vicepreședinte PIMM Satu Mare și manager la Somipress România SRL, Daniela Chitaș – manager Restaurant &Hotel Vila Class, Mihai Schita – manager la Schwab Agroprod, Horia Văran – director tehnic la Tehnomecanica SRL și Dan Brumboiu – vicepreședinte al Asociației  Economice Germano – Române pentru Regiunea Nord-Vest  și CEO la Polipol Mobila SRL Foieni.

Ambasada SUA este unul dintre partenerii tradiționali ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), fiind prezentă constant la evenimentele organizate de Consiliul condus de Florin Jianu.

Sursa: IMM Satu Mare

3 comentarii

  1. Bombo Răspunde

    Ce cauta acolo Bombonel?
    PUIE METRIC!

  2. Daniela Răspunde

    Daniela Chitas, daca nu vedeti bine inseamna ca v-a intrat lingurita din cana de cafea in ochi !

  3. barny Răspunde

    Da prapadita de la somipress ce cauta acolo? Ea care isi bate joc de angajati si ii tine in sclavie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.