Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Elevi drogați în centru. O minoră s-a prăbușit după un fum

O elevă, alături de alți colegi, din municipiul Satu Mare au fost surprinși, zilele trecute, drogați în centrul orașului.

Imaginile au fost surprinse în apropierea Turnului Pompierilor de un sătmărean. Fata se afla cu un grup de băieți în momentul în care a căzut, după care, încercând să mușamalizeze momentul, unul dintre băieți a ridicat-o și a ținut-o în brațe, în așa fel încât să pară că fata poate sta singură în picioare.

După câteva minute, unul dintre băieți a luat poșeta fetei, iar alți doi au încercat să o ducă pe fată, sprijind-o de umerii lor, cu toate că aceasta abia se ținea pe picioare.

Astfel de cazuri îngrijorătoare sunt tot mai frecvent întâlnite în rândul tinerilor, în municipiul Satu Mare.

6 comentarii

  1. raudetot Răspunde

    Nu ati aflat inca?? De ani de zile, elevii au voie sa facă tot ce vor: sa nu invete, sa nu citeasca, sa fie obraznici, sa fie agresivi, sa omoare. Si ce dacă??

  2. peda gogu Răspunde

    o fi scoala ../.altfel…asa se pregatesc de viata ..cata or mai avea

  3. 007 Răspunde

    Asa de amorul artei,parintii nu se regasesc in acasta educatie,asa-i?!Intreb,ca vorba aia,la cat de educata si civilizata este generatia care vine,parintii nu au nicio treaba…Dar vorba unui mucalit,,daca natura te-a facut dobitoc, iar tu nu ai facut niciun sacrificiu sa treci acest prag delungul vietii,fii sigur ca si progeniturile tale vor creste cu aceleasi apucaturi de islaz”

  4. Y_grec Răspunde

    ăsta-i rezultatul educației pesediste conduse de abramburica și infractorul șef draknea , sărmanii copilași ce să facă și ei , trag pe nas diverse substanțe să uite ce analfabeti ne conduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.