Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. Gabriel Oprea speră să obțină 3.000 de voturi la Satu Mare

Organizația partidului Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) de la Satu Mare este printre cele mai slabe, potrivit președintelui partidului Gabriel Oprea, ce a susținut astăzi o conferință de presă la Satu Mare.

Gabriel Oprea a spus că partidul de la Satu Mare este în proces de reorganizare, însă speră totuși să obțină 3.000 de voturi.

“Este o organizaţie care trebuie să se reorganizeze cât mai bine. Nu este printre cele mai bune. Este o organizaţie tânără, dar cu oameni serioşi şi care şi-au propus să aducă în continuare românii să vină la UNPR. Noi credem în această organizaţie, am venit personal să îi sprijinim”, spune Gabriel Oprea.

8 comentarii

  1. baba vanda Răspunde

    Cu Danescu sau Bacescu?-in frunte?Pe ala nu l-au suportat nici colegii si l-au fugarit dintre pensionarii politiei de frontiera!Adica l-au dat afara pe romaneste!Probabil ca de asta nici poza nu-l rabda!

  2. Ceausescu Răspunde

    Dom-le da ce
    Încruntați toți ….. gata sa te impuste

  3. gheorghe Răspunde

    3000???he,he,he berbecule da vreo 3 sau 30 sau chiar 300 nu ti-or fi destule???Du-te invartindu-te unde si-o intercat mutu iapa!!!!Umblați ca niste cerșetori dintr-un oras in altul sa mai prostiti lumea….Da cine-i prost sa cred a atâtea bazaconii si promisiuni fara număr,fara număr!!!!Ura si la gara!!

  4. Raul Răspunde

    Oprea… penal… vai de capul nostru…

  5. bagatorul Răspunde

    Deci Danescu a fost primit in partid, cred ca sunt primiti toti nesuferitii din sistem, la cum imparte el functiile in partid, ofera functii pe banda rulanta.
    Se vor baga in seama, cei de la UNPR dar il au pe Danescu care se vede presedinte de partid la UNPR.
    In schimb pacat de Oprea totusi a facut ceva pentru acesti rezervisti care traiesc bine de pe urma lui, si il lasa balta fiecare, si voi astea de comentati sunteti toti rezervisti care va lepadati de cel pe care odata l-ati pupat un f… und, si cel care a fost si sa luptat pentru binele vostru, sunteti niste lepre de speta joasa.

  6. baba vanda Răspunde

    @bagatorul:Herr Dănescu sau cum te-o fi chemând -lucrurile trebuie puse la adevăr:ai fost primit in gasca lui Oprea după ce mulți din cei chemați au refuzat din motive de moralitate minciunile și rahatul pe care se vede ca-l mănânci cu plăcere;
    -cu capacitatea de sinteza specifica ,fa bine și luminează-ne și pe noi păcătoșii,care sunt beneficiile de care suntem blagosloviți de Oprea?
    Dacă nu taci ,revin!

  7. gheorghe Răspunde

    Mai bagatorule,despre mine sa stii ca gresesti.Nicidecum nu sunt unul dintre acei rezervisti.N-am nici o treaba cu ei,nu am simpatii politice,ma deranjeaza ca vin niste neica nimeni (terchea-berchea, guralivul de oprea si cersesc voturile satmaremilor inclusiv votul meu si al celor din familia mea).In rest sa auzim de bine oricine ai fi tu bagatorule!!!!Iti doresc sa ti se intample de zece ori cei doresti tu e!!!Am zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.