Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Un sătmărean la o întâlnire globală importantă. Alături de președinți și senatori

În intervalul 6-9 Aprilie 2019, Ciprian Dan Costea, vicepreședinte al AUTONOVA a participat în Cascais, Portugalia, la ediția a 4-a a întâlnirii globale HORASIS.

Evenimentul a reunit un numar de peste 800 de lideri mondiali din domeniul privat si public. Intalnirea anuala globala HORASIS este una dintre cele mai importante evenimente care reuneste lideri de afaceri, de state si de guvern din lume, oferind o platforma ideala pentru a explora si stimula cooperarea, afacerile si cresterea durabila in intreaga lume. Discutiile din acest an au fost concentrate pe tema “Catalizarea beneficiilor globalizarii”.

In cadrul evenimentului, Ciprian Dan Costea, PhD, a sustinut un discurs in cadrul panelului “Protectia si Dezvoltarea IMM-urilor” si a avut interventii in plen si in mai multe sectiuni.

Totodata, in cadrul evenimentului a avut intalniri si discutii cu personalitati de prim rang din intreaga lume printre care amintim: dl. Jose-Manuel Barroso – Presedinte al Goldman Sachs International si fost Presedinte al Cominisi Europene; Excelenta Sa, dl. Hage Gottfried Geingob – Presedinte al Namibiei; Excelenta Sa, dl. Armen Sarkissian – Presedinte al Armeniei; Excelenta Sa, dl. Ernest Bai Koroma – fost Presedinte al Sierra Leone; Excelenta Sa, dl. Danilo Türk – fost Presedinte al Sloveniei; dl. Dacian Ciolos – fost Prim Ministru al Romaniei; dl. José António Vieira da Silva – Ministrul Muncii si Securitatii Sociale, Portugalia; d-na. Eva-Lotta Sjöstedt – CEO Georg Jensen, membru in Consiliul de Administratie al Metro AG, ex. Manager Global IKEA; d-na. Deborah Wince-Smith – Presedinte al Consiliului SUA Pentru Competitivitate; senatorii SUA: Michael Brown (Partidul Democrat) si Steve Waugh (Partidul Republican); dl. Mauricio Prazak – Presedintele Institutului Brazilian Pentru Dezvoltarea Afacerilor Internationale; d-na. Mineko Ikehashi – Director Executiv UBS Elvetia; d-ra. Isabella Qin – Vicepresedinte al Asociatiei Organizatiei Natiunilor Unite Pentru Tineret, Westminster, Londra; d-na. Tomoko Hoshino – Vicepresedinte pentru Relatii Internationale la Development Gold International CIC Londra; d-ra. Claire Chen – Fondator si CEO la MOQI San Francisco, SUA; dl. Jose Ventura de Sousa – Secretar Executiv al Asociatiei Industriei Navale din Portugalia; d-ra. Wendy Dent – jurnalist The Guardian SUA; dl. Pier Luigi Gilibert – Director Executiv al Fondului European Pentru Investitii; d-na. Jo Riley – CEO la Censia, SUA; d-ra. Yuree Hong – CEO la AMPLIV Blockchain, Corea de Sud; d-na. Karen Tang Shuk Tak – Director Executiv al Fundatiei The Better Hong Kong; dl. Jeffries Briginshaw – CEO la Transatlantic Business Britain, Londra; d-na. Emma Arakelyan – Presedinte la Orion Worldwide Innovations, New York; dl. Vikram Khanna – Editor la The Straits Times Singapore; d-na. Afshan Khan – Director in cadrul UNICEF; dl. Pranjal Sharma – Forumul Economic Mondial, ex. Editor Executiv Bloomberg, dl. John Cook – Presedinte la Rock Lake Associates, Elvetia.

Participarea lui Ciprian Dan Costea la acest eveniment este rezultatul invitatiei personale primite din partea dlui. Dr. Frank-Jürgen Richter, fondatorul si Presedintele HORASIS.

Sursa: AUTONOVA

6 comentarii

  1. Cornel Răspunde

    Dupa 30 de ani de la Revolutie, puii de comunisti continua sa distruga Romania. Mama lui Costea a fost activista de partid la Unio.

  2. c-block Răspunde

    @Cornel, fără supărare dar de ce te miri? Nu am aplicat legea lustrației iar ei au făcut ce știu cel mai bine. La Satu Mare la dezvelirea monumentului dedicat eroilor Revoluțieu am văzut în mulțime, chiar înfățișându-se sfidător, foști comuniști și pui de comuniști. Acum e sărbătoare la ei. Nu le-a mers nici pe timpul fostului regim așa de bine ca acum! Apoi de Crăciun vor fi în primele rânduri în biserici.? Nu știu cum nu crapă pământul sub ei!

  3. Mihail Răspunde

    Se poate trage firesc concluzia:puii de comuniști și comunistii au fost deștepți și destupați la minte.Ceilalti cam prostuți,cu mâna întinsa ,așteaptă sa ajungă comunismul și pe uliță lor.

    • c-block Răspunde

      Nu @Mihail. Puii ăștia au avut uși deschise, oportunități și acces unde tu nu puteai ajunge în veci chiar dacă erai competent. Poți să dau n exemple cu pui de foști băgați la posturi călduțe. Dacă se aplica legea lustrației asta nu se întâmpla. Întrebare de baraj. Cine a fost împotriva legii? Răspuns -PSD.

    • ion Răspunde

      Cand cetatenii stateau la coada infometati, cand copii lor nu aveau lumina si hrana ca sa studieze puii de comunisti, ca acest Dan Ciprian Costea, invatau sa minta si sa fure acest popor (Unio-Autonova)

  4. ion Răspunde

    Cand cetatenii stateau la coada infometati, cand copii lor nu aveau lumina si hrana ca sa studieze puii de comunisti, ca acest Dan Ciprian Costea, invatau sa minta si sa fure acest popor (Unio-Autonova)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.