Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Impact violent între un TIR și o camionetă, în Italia. Trei români încarcerați

O camionetă înmatriculată în Sălaj ce tracta un trailer a fost implicată într-un eveniment rutier grav în districtul Malcontenta din provincia Veneția. În urma impactului, au rezultat patru victime, între care trei români.

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, trei români au fost implicaţi într-un grav accident rutier în Nordul Italiei. Totul s-a întâmplat în districtul Malcontenta din provincia Veneția, pe şoseaua Romea SS 309, la intersecția cu Via Delle Valli.

Un autotren şi o camionetă înmatriculată în Sălaj ce tracta un trailer în care se afla un Volkswagen Passat s-au ciocnit violent. În urma impactului, au rezultat patru victime, este vorba de un italian – conducătorul autotrenului – şi trei români, care se aflau în camionetă.

Dacă italianul s-a ales cu răni uşoare, românii se află în stare gravă. Ei au rămas minute bune încarceraţi între fiarele maşinii, până la intervenţia pompierilor ajunşi la faţa locului de la brigăzile de pompieri de la localităţile Mira şi Mestre.

Ulterior, victimele au fost transportate la spital. Conform, medicilor, doi dintre cei trei români se află într-o stare critică. Victimele încarcerate, care s-au aflat într-o stare gravă au fost transportate la spitalul Angelo din Mestre, iar celelalte două victime au ajuns la spitalul din Dolo.

Sursa – sportulsalajean.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.