Ultima actualizare: azi, 14:04
Locale

FOTO. Peste 500 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni! 154 de șoferi au rămas fără permis

În cadrul acțiunilor care au vizat respectarea regimului de viteză, desfășurate în săptămâna 1 – 7 aprilie a.c., polițiștii rutieri au controlat peste 600 de autovehicule și au aplicat peste 550 de sancțiuni contravenționale.

Acțiunile polițiștilor rutieri sătmăreni din săptămâna 1 – 7 aprilie a.c., care au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, au dus la reținerea a 154 de permise de conducere, șoferilor care au depășit cu peste 50 km/h limita maximă admisă de viteză.

De asemenea, au fost aplicate 558 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au depășit limita de viteză atât în localități cât și în afara acestora.

Activitățile desfășurate de polițiștii rutieri sătmăreni, în săptămâna care a trecut, au avut loc în toate țările europene prevăzute fiind prevăzute în Calendarul de activități al TISPOL.

Poliția Rutieră reamintește conducătorilor auto că depăşirea limitelor legale de viteză reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Sursa – IPJ Satu Mare

6 comentarii

 1. Unu Răspunde

  Bla, bla, bla..stați in boscheți la panda ai va mai și lăudați cu asta!

 2. Mae Răspunde

  Una ești ppppp pentru poză unde vrei sa stea ????

 3. Garuboz Răspunde

  Circula regulamentar si nimeni nu are treaba cu tine.

 4. Robu' Răspunde

  Cat iau pentru o nunta?! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.