Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Produse tradiționale, concerte și un super parc de distracții, în parcarea Shopping City Satu Mare

Produs de Cluj revine din nou la Satu Mare de această dată in parcarea Shopping City și aduce pentru sătmăreni, între 12 și 14 aprilie, cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

,,Satu Mare, poate singurul oraş al României cu numele rostit în patru limbi. Tradiţie, cultură, autentic, valoare, acestea sunt coordonatele comune Sătmarului şi Târgului Produs de Cluj. Revenim în Sătmar şi aducem cu noi lactate, produse din carne, ciocolată şi prăjituri de casă, dulceţuri şi siropuri, miere de albine, lavandă, cosmetice şi săpunuri naturale, dar şi costume populare, podoabe şi obiecte din lemn, cojoace şi curele, toate realizate de micii întreprinzători locali. Şi pentru că o petrecere e întreagă doar sub „grumazu” ceterii, în fiecare zi vă vor cânta şi vor juca cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti clujeni”, este mesajul organizatorilor.

Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, vine la Satu Mare între 12 şi 14 aprilie, în parcarea Shopping City. În cadrul evenimentului, sătmărenii se vor putea delecta pe muzica îndrăgiților interpreți Aurel Tămaș, Valeria și Traian Ilea sau Marius Ciprian Pop. De asemenea, nu vor lipsi nici activitățile dedicate copiilor, cei mici fiind invitați să se distreze în super parcul de distracții amenajat special pentru acest eveniment.

 

9 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Cat de tampit sa fii , sa scrii asa ceva – Satu Mare , poate singurul oras al Romaniei rostit in patru limbi …..Nu zau , si care ar fi acelea – romana , engleza , franceza , germana ? E bine asa ?

  2. Profu Răspunde

    Rodico ! Sa – mi giugiulesti BARZOIU.???.

  3. y Răspunde

    Dacă ai fi sătmăreancă atunci ai ști că se vorbeau cel puțin patru limbi în oraș. Să vedem dacă le ști.

  4. Rodica Răspunde

    Raspund punctual pentru cei carora limba romana ….e grele ;
    – Daniel , daca citeai atent , dar mai ales daca intelegeai ceea ce-ai citit , ai fi observat ca întrebarea am pus-o eu . Sau , daca esti… francofon poate ne spui tu !
    – Pt. cel cu stirea …..de urgenta , limba rromani e un …amalgam de care pana acu vreo 15 ani , multi nici n-ati auzit de ea , iar acum sunteti mari lingvisti si ….expertologi!
    – Profule , de la o…. dicotiledonata , cu 98% apa (si probabil diferenta pana la 100% …. putina materie cenusie) nu poti avea asteptari decat cele din clasa ….curcubitaceelor !
    – Pt. colegul de ….contre , sa vedem daca STII tu ce sunt…. inainte de-a fi satmareanca ? Nu gandi mult ca-ti spun eu , si tare o sa-ti placa raspunsul – sunt ROMANCA ! Si , marea tragedie pentu unii (adica pentru cei care-si cauta si alte ….cetatenii inlocuitoare) , nu sunt singura in aceasta situatie !
    P.S. Acesta este un pamflet (ai inteles profule?) si trebuie tratat ca atare !

    • y Răspunde

      @Rodica, tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Înseamnă că ori nu știi răspunsul ori nu îți convine.
      PS. De mine poți să fii mândră româncă mult și bine dacă asta te face fericită. Dar personal mă îndoiesc că ai nevoie de “aprobarea” mea. Nu este absolut nici o tragedie pentru mine. Tragedie este pentru tine că trebuie să mă suporți. Asta este n-ai ce face.

  5. y Răspunde

    Pe mine singurul lucru ce mă deranjează că iar se promovează peste capul nostru Clujul. Corect, este oraș mai mare, mai multe posibilități, dar măcar câteodată am putea promova valorile noastre locale. Măcar la noi acasă. Sau am declarat non-combat?

    • Rodica Răspunde

      Si cam ce crezi ca sugeram eu in prima postare ? Pui o lozinca de doi bani – cu numele orasului rostit in patru limbi , motiv pentru care am si facut mistocareala cu limbile de circulatie internationala – si v-ati si inflamat cativa pe-aici . Nu-mi amintesc sa se fi facut ceva asemanator pt. a promova produsele locale ; in afara de casutele de lemn de prin centrul orasului ( de unde bine-nteles ca mai taxam ceva la bugetul local) si niste sindrofii gen zilele orasului , cam ….nu ! Si , apropo , de produsele traditionale , sper c-ati remarcat si produsele ne….traditionale , vandute pe post de ….veritabile hand made ! Mai vine Aurel Tamas , face un recital de doi bani si totul e …… traditional ! A , si era sa uit de ….colorati – tot conform traditiei… autentice . Iar acum , pot sa curga apelativele si felicitarile , de rigoare (tot traditionale) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.