Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTOGALERIE. Panică la Burdea, după ce o mașină a luat foc. Ce spun pompierii

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Someș” Satu Mare a dat publicității primele informații cu privire la intervenția din această după-masă de la intersecția Burdea, acolo unde un autoturism a fost cuprins de flăcări.

,,Pompierii sătmăreni au intervenit în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers. Deși evenimentul s-a produs într-o zonă intens circulată din municipiul Satu Mare, nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale în afara autoturismului care a luat foc. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost un scurtcircuit electric”, se arată pe pagina de Facebook a ISU Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Minus o rabla poluanta…

  2. altu fără bmw Răspunde

    Jaful aista de Renault cum naiba a ajuns din Franța până aici? Tractat?

  3. natia voastra Răspunde

    Comentarii de cocalari platiti din bani publici(bugetari prosti)….luav ar foc ce aveti mai drag

    • altu fără bmw Răspunde

      Ce te oftici? E doar un jaf de mașină de cocălar. Nici 1000 de euro nu valorează! Mare minune că mai circula pe șosea.

  4. taranii cu bmweu Răspunde

    Cand taranu s a ajuns si uita ca a mers pana mai ieri cu caruta(ma rog inca mai merge cand isi viziteaza originile tiganesti)cam astfel de comentarii poate publica….da sa dea domnu sa va arda voua bmweurile

  5. renault Răspunde

    Pai ce sa zici cand faci fosmea prin italia ca sa ti iei bmweu sa fii nealcos asa judeci masinile de 1000 de euro…atata sa ti dea dzeu in viata numa valoarea masinii aleia

  6. Adinutza Răspunde

    Rusine sa va fie ..Oricui i se putea intampla…Nu toti au “primit”x5 sau x6 de la parinti de majorat,alții muncesc pentru a-si lua o masina fie si ea de 1000 euro.Asa ca ciocul mic.Bine ca nu a pățit nimeni nimic.

    • Rodica Răspunde

      Multi nu realizeaza ca acolo se putea intampla o tragedie ; pentru unii nu conteaza acest aspect , importanta e marca masinii , sursa de provenienta si valoarea ei ! Cam asa ne-a dezumanizat …democratia ! Pacat ca am uitat sa fim oameni …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.