Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Tânăr „pedepsit”. Transportat în portbagajul unui autoturism

O mașină înmatriculată în Satu Mare a fost fotografiată în timp ce transporta un tânăr chiar în portbagaj.

Din imaginile surprinse de o altă persoană aflată în trafic se poate vedea cum în autoturismul Opel Meriva cele cinci locuri sunt toate ocupate, iar cea de-a șase persoană a urcat în portbagajul mașinii.

Codul Rutier interzice transportarea mai multor persoane decât numărul locurilor prevăzute. Se pare că tinerii nu au luat în calcul nici legalitatea, nici riscul unei astfel de călătorii, în cazul unui accident putând fi consecințe mai grave.

5 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Daca as fi in locul proprietarului de masina te-as da in judecata portalsm, cine p mea esti tu sa judeci… atire ordinara. Nu mai poate omu sa se cace ca unu face poze si tu mananci kakat!

    • Bogu Răspunde

      Daca evacuezi intestinele pe strada, se prea poate ca cineva sa te pozeze. Asemenea lucruri se desfasoara in intimitatea personala si in spatii special amenajate sau spre exemplu la tine in casa, curte, in “treaba ta” dar nu pe drumurile publice. La fel este și conducerea unui autoturism pe drumuri publice cu un numar de pasageri care depaseste limita legala (1 pasager in portbagaj).

  2. Eu Răspunde

    Marius umbla cu căruța….

  3. Coco Jambon Răspunde

    Era un african, concurent din ”Europa Expres,Drumul Pelicanului” !!

  4. goga Răspunde

    Esti pe aproape! Numai ca numele concursului Europa Expres este Drumul Cormoranului si e prezentat de Gina Sulita. Am auzit un concurent in primul episod spunand ca nici in Africa nu a vazut drumuri ca pe la noi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.