Ultima actualizare: azi, 19:34
Locale

Eveniment unic. Mihail Neamțu și Adrian Papahagi, în dialog la Satu Mare

Mihail Neamţu, scriitor, om politic și intelectual de dreapta împreună cu Adrian Papahagi, filolog, eseist şi conferenţiar dr. al Universităţii Babeş-Bolayi vor fi prezenți astăzi la Satu Mare, unde vor vorbi despre credință și principii morale în cadrul evenimentului Europa Christiana – Oameni noi în lumea veche.

Adrian Papahagi și Mihail Neamțu vor atinge subiectul valorilor creștine ale Europei.

„Două minți luminate ale tinerei generații sosesc la Satu-Mare pentru a redescoperi, într-un dialog savuros și spumos, setul de credințe și de principii morale neglijat din ecuația bunei guvernări a cetății. Conferențiarii noștri au îndrăzneala să redeschidă dosarul identității sprituale a Europei, împotriva superficialității din mass-media și împotriva ide­ologiilor dominante”, anunță Adrian Cozma, organizatorul evenimentului.

Evenimentul Europa Christiana „Oameni noi în lumea veche”, va avea loc astăzi, 17 aprilie, de la ora 18.00, la Filarmonica Dinu Lipatti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Tânăr „pedepsit”. Transportat în portbagajul unui autoturism

O mașină înmatriculată în Satu Mare a fost fotografiată în timp ce transporta un tânăr chiar în portbagaj. Din imaginile...

Închide