Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Vacă în subsolul unui local din Satu Mare. Cea mai “originală” metodă pentru lapte!

Caz unic în România! O vacă a fost fotografiată în subsolul unui local din Satu Mare. Surse au declarat în exclusivitate şi în premieră pentru PortalSM că proprietarul localului Moose de lângă Colegiul Mihai Eminescu a apelat la această metodă deoarece este cea mai ieftină pentru a produse lapte, dar şi pentru că astfel laptele este mereu proaspăt.

“Având în vedere creşterea preţurilor am decis să cumpărăm o vacă şi să o instalăm în subsol. Am ales una silenţioasă, care nu deranjează vecinii, astfel că o putem ţine fără probleme, și nu ne reclamă nimeni. Avantajul cel mai mare este că avem mereu lapte proaspăt. A fost puţin cam dificil că învăţăm ospătarii să mulgă vaca, dar până la urmă, cu ajutorul unor mătuși de la țară, au învăţat. Clienţii însă sunt cei mai fericiţi, mulţi ne spun că avem cea mai bună cafea, şi ne cer reţeta”, a declarat proprietarul localului.

După cum vă puteţi da seama, această “ştire” este o păcăleală de 1 aprilie. În același timp, este şi o metodă ingenioasă a tânărului antreprenor ce conduce localul Moose de a-şi face reclamă.

Dacă vreţi să vă surprindeţi prietenii, ştiţi ce aveţi de făcut, distribuiţi ştirea, însă fără niciun fel de avertisment! :)))

Veți fi surprinși câtă lume crede astfel de fake news-uri. Drept pentru care vă îndemnăm să fiți foarte atenți de fiecare dată când citiți “ştiri”. Cu cât e mai “senzaţională” o ştire fără surse sau declaraţii asumate, cu atât creşte riscul să fie o invenţie. Noi vă asigurăm că doar astăzi postăm o ştire falsă. Doar e 1 aprilie! Vă mulţumim şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a lupta împotriva ştirilor false!

Un comentariu

  1. Bahu Răspunde

    Pentru a completa imaginea acestui fake , ar fi trebuit sa adauge o garsoniera la subsol , alaturi de incaperea vacii ( cu poza vaca -“antrprenor”) ca sa vada toti un exemplu cu ” mama cretinilor ce e sempre gravida .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.