Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Streetmusic Festival își schimbă numele: $treetManele Festyval

Decizie radicală, anunțată astăzi de organizatorii Festivalului Muzicii de Stradă: din acest an își schimbă stilul în festival internațional de manele, și sub noua denumire “$treetManele Festyval” se mută din Satu Mare în județul Teleorman.

Despre conceptul regândit al festivalului, directorul artistic Alexx_Gingașu_Bo$$ a declarat cu mâna pe inimă: “auzi bosulețule, a fost de bairam aicea la Satu Mare da noi vrem să facem tare tare, adică poc-poc, să facem bine, să fim împreună să nu fim împrăștiați, să fie caterincă!

În vreme ce la Satu Mare au performat pe străzi artiști stradali internaționali, în noul concept vor evolua artiști maneliști și mai internaționali: în programul oficial este inclus un maraton de dedicații pentru neveste și dușmani, precum și un street performance: decojire comună de semințe ascultând muzică pe speakerul telefonului mobil.

Fe$tivalul va ține patru nopți și patru zile, iar în echipa de organizare nu se vor accepta voluntari ca la festivaluri de hipsteri, doar un Bosu’ Mare, trei lideri de nivel “bosulică”, un speaker motivațional ([email protected]) si o echipă de intervenție, numită “gașhka nebunilor”.

Din fericire, aceasta este doar o știre falsă de 1 aprilie: Streetmusic Festival va aduce, în weekendul de 12-14 iulie 2019 muzică, artă stradală, bunătăți streetfood și mii de zâmbete pe străzile Sătmarului, iar cel mai important: va rămâne un proiect#madeinsatumare.

Sursa: Organizatorii Street Music Festival

 

P.S. După cum vă puteţi da seama, această „ştire” este o păcăleală de 1 aprilie. Dacă vreţi să vă surprindeţi prietenii, ştiţi ce aveţi de făcut, distribuiţi ştirea, însă fără niciun fel de avertisment! :)))

Veți fi surprinși câtă lume crede astfel de fake news-uri. Drept pentru care vă îndemnăm să fiți foarte atenți de fiecare dată când citiți „ştiri”. Cu cât e mai „senzaţională” o ştire fără surse sau declaraţii asumate, cu atât creşte riscul să fie o invenţie. Noi vă asigurăm că doar astăzi postăm o ştire falsă. Doar e 1 aprilie! Vă mulţumim şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a lupta împotriva ştirilor false!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.