Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO&VIDEO. PRO România și-a lansat candidații pentru Parlamentul European, la Satu Mare

Președintele PRO România Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu au ajuns la Satu Mare, unde au fost primiți cu pălincă și pâine cu sare.

PRO România și-a lansat, astăzi, candidații la alegerile europarlamentare, la Satu Mare.

Primii doi pe lista candidaților la alegerile din 26 mai 2019 din organizația PRO România sunt Victor Ponta și Corina Crețu. Din partea județului Satu Mare, alături de cei doi, este Ciprian Ardelean.

Victor Ponta a precizat că cei ce candidează sunt oameni pregătiți, ce nu se fac de rușine. Președintele PRO România a spus că a venit timpul ca cei ce își doresc binele României să se unească.

Dorel Coica, felicitat pentru realizările de primar

În cadrul evenimentului, președintele PRO România a ținut să-l felicite pe Dorel Coica pentru realizările sale de pe vremea când era primar, subliniind faptul că speră ca în anul 2020 la Satu Mare să fie din nou un primar român.

Corina Crețu l-a felicitat, de asemenea, pe Dorel Coica pentru tot ce a făcut pentru Satu Mare, spunând că se află într-o clădire reabilitată de el. Totodată, aceasta a amintit de modernizarea Colegiului „Ioan Slavici” și de proiectul apă/canal din județul Satu Mare semnat de Coica.

La rândul său, Dorel Coica a spus că Pro România își dorește să fie cel mai mare partid de stânga din România, subliniind faptul că actualul guvern este unul impotent. Acesta a mai spus că își dorește ca Corina Crețu să fie europarlamentar și să mai aibă încă un mandat de comisar.

Aproximativ 200 de oameni, prezenți la lansare

La eveniment au participat Ioan Rus, membru PRO România, și coordonatorii partidului la nivel județean, Dorel Coica și Octavian Petric.

La lansare au asistat aproximativ 200 de persoane din municipiul Satu Mare, dar și din localitățile din județ, iar la final oamenii și-au făcut poze cu reprezentanții PRO România.
Puteți urmări video pe pagina noastră de Facebook, accesând link-ul următor: https://bit.ly/2GkJoOF

6 comentarii

  1. Ana Stase Răspunde

    Daca te ”bazezi” pe cei doi loseri satmareni insemna ca ai trait degeaba, iar politica a trecut pe langa tine mai repede ca glontul !

  2. M u e 2 Răspunde

    Alți căcati!Parca nu știe toată lumea “ce au făcut ei asta vara”!Fripturistii din PSD care nu mai aveau șanse la ciolan,au defectat la Ponta (acest Mickey Mouse,comparat la șto cu Titulescu care a pierdut alegerile concurând aproape singur).Vai vouă!Sigura Crețu care deși născuta din Ilici Iliescu atunci când nu dormea sau se plimba a mai pompat niște lovele in Romanica ,păcat ca prostii de la PSD nu au fost in stare sa facă proiecte,măcar pentru haznale de zid in curtea școlii sa nu ne mai cada si sa se înece copii in buda din fundu’ curtii.

    • latcu Răspunde

      Bai muean, tu de cand ai cazut in buda din fundu curtii de la ma-ta de-acasa esti si mai tampit… Si mai incet cu muea bai cretinule, ca aia e specialitatea lu ma-ta…

  3. cetatean Răspunde

    Media de varsta 60 + :))) Dotore Viorel si Dotore Coica 🙂

  4. Ciprian Răspunde

    Aceiași Mărie cu alta palarie….

  5. IOANA Răspunde

    niste incompetenti ….IMPOTENTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.