Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Statistica PSD, la Satu Mare: Salarii crescute cu 47% și pensii crescute cu 25%

PSD a transmis, astăzi, rezultatele Institutului Național de Statistică cu privire la efectele guvernării PSD la Satu Mare.

Redăm integral statistica dată publicităţii de către reprezentanţii PSD Satu Mare:

Efectele Guvernării PSD în Satu Mare: Salariile au crescut cu 47%, iar pensiile cu 25%

În doi ani de guvernare, PSD a oferit României cea mai mare creștere economică din UE în 2017, de trei ori peste media europeană în 2018. Și PSD s-a asigurat că beneficiile ei sunt simțite de fiecare dintre români, prin salarii majorate, prin pensii și alocații crescute, prin venituri care se aliniază treptat, la nivelul celor din UE.

Datele publicate de Institutul Național de Statistică arată că la nivelul județului Satu Mare salariul mediu brut a crescut cu 47% în 2019 față de 2017, iar pensia medie cu 25%. De asemenea, în această perioadă au fost create peste 4.400 de noi locuri de muncă.

Toate aceste cifre arată că suntem pe drumul cel bun și trebuie să continuăm punerea în aplicare a Programului de Guvernare!

 

9 comentarii

  1. Anti Ciuma Rosie Răspunde

    Sa va fie rusine cu propaganda PSD-ita care o faceti. Pacat ca ati umplut acest site de stiri cu propaganda . RUSINE!!!

  2. M u e Răspunde

    Băi javre tâmpite,ce salarii ați crescut voi,mă nenorociților?!Ale bugetarilor?Adica a trantorilor care doar consuma si nu produc nimic decât nenorociri datorită incompetentei crase ,doar sunt numiți dintre lipitorii de afișe ,amante si pularăi!Băi cacanarilor ,ce pensii ați crescut voi mă imbecililor?!Alea speciale ?Un fost procuror comunist ,element de baza al sistemului represiv adică,bagă 37.000 pe luna?Un doctor ,un profesor,un inginer cât credeți ca are?2.300 si i-a crescut pensia cu 10 lei.Băi javrelor ,voi nu vedeți ca un angajat la Electrolux câștiga 1600 lei si cerșește deja de o luna jumate încă doi lei,lor tot cu 47% le-a crescut salariu?Voi nu vedeți cu cât cresc prețurile,nu vedeți cât costa benzina,pe ce lume trăiți voi ma jegurilor,voi chiar credeți ca oamenii o duc bine sau va îmbătați cu apa rece ,dementilor!Nu vedeți cum stați in sondaje?Nici Teleormanul nu va mai Votează!

  3. mu13 Răspunde

    ratele, cursul bnr, robor, plata cas urilor din acel salar? de asta nu zic nimic? mu13 psd

  4. ombre Răspunde

    nu v-am criticat niciodata dar de data asta ati cam sarit calul si cu stirea dar inainte sa publicati ceva n-ar strica sa si faceti dvs cateva sondaje din randul oamenilor muncii si pensionarilor !!!

  5. cityzen Răspunde

    au marit salariile cu 100% prin modificarea grilelor de salarizare numai unor anumiți funcționari publici(medici, asistenti medicali, soferi de la ambulanta, profesori,celor din cadrul autorităților locale, dsv, parlamentari) iar la restul functionarilor publici cu doar 25% impozabil si au redus cheltuielile, în condițiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 6,78% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, cele alimentare cu 4,15%, iar serviciile cu 2,61%, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică!!!!!

  6. Unu Răspunde

    PSD sa aliat cu UDMR, asa ca mergeți în Ungaria și căutați alți fraieri sa va voteze, trădătorilor de neam.

  7. cârcotaş Răspunde

    Pulimii,care n-a avut creştere salarială, i s-a redus punctajul lunar la pensie (odată cu creşterea salariului mediu) deci i s-a tăiat din pensie.Na, da’ pulimea nu vede asta de atâtea poveşti cu statul paralel, acoperiţi şi multinaţionale profitoare. Este foarte clar că PSD a dat celor care au iar pulimii… praf în ochi.

  8. yd Răspunde

    Pentru @Unu. Iudemeraiul pe vremea lui Tări Șan erau cu peneleu, iar pe vremea lui Băse erau cu pedeleu numa’ să fie aproape de csont (ciolan pe românește). Dar este sărbătoare weekendul ăsta la toți, așa că ….

  9. Mirrors Răspunde

    De aia am început sa citesc știrile pe presa sm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.